13 joulukuuta 2012

VÄLIPÄIVIEN PUUHASTELUA


Costa Blancan talvet mahdollistavat myös ympärivuotisen rantalentiksen. Satunnaisesti kovempi merituuli saattaa hieman haitata pallon lentoa mutta aurinko kyllä hyvittää moisen epäkohdan. Normaalisti pelaajia tulee paikalle keskiviikkoisin ja lauantaisin 12-18 kpl.


Torreviejan maustepuisto on unohtumaton elämys. Useita maustekupoleita sijaitsee harjanteiden välissä olevassa kanjonissa. Herkkänenäisten tai allergikkojen ei kannata vaivautua...



Torreviejan oma palmupuisto sijaitsee aivan rannan tuntumassa keskustan eteläpuolella. Puisto on suosittu paikka viikonloppuisin myös espanjalaisille mm. grillauksen ja auringonoton merkeissä.



Seudun ensimmäinen pyykinpesukoneautomaattikeskus ilmestyi maisemiin vasta muutama viikko siiten. Repsolin bensa-aseman yhteyteen rakennettu paketti sisältää kaiken tarvittavan vain muutamalla kolikolla.



Pingis on caffilaisten hätävara silloin kun kelit tai muut vaivat estävät matkaliikunnan.



Caffin sauna on kompakti sekä osittain lasiseinäinen ja näkymät lauteilta välimerelle ovat vertaansa vailla. Lähiaikoina 2kw sähkökiuas tosin vaihtuu Modultechin 9,3kw kaasukiukaaseen ja löylyhetket saavat aivan uuden ulottuvuuden.



 Tämä voimanpesä on vertaansa vailla. Täydelliset löylyt irtoavat alle 10 minuutissa ja saunan kosteus on kiukaaseen integroidun vesisäiliön avulla vertaansa vailla! Suosittelen varauksetta sillä kokemusta löytyy!



Marraskuun alun rankkasateet tekivät Costa Blancalla melkoiset tulvat. Tässä on normaalisti La Zenian viiden tähden ranta mutta tulvavesi kuljetti 3200 litran roskiksen lähes mereen asti kaukaanta kaupungilta.



Rikukin tykästyi el Chino joulukuusivalintaamme tänä vuonna!



Caffin pikkujoulut vietetään tänä vuonna 19.12. Abbeyn tavernassa. Erittäin hyvä ruokaravintola sekä seinän takana Church brittipubi. Tosin meillä on tarkoitus viettää jatkot Peten ja Sarin talolla puusaunan ja uima-altaan kera.



Seuraava vaelluskohde on Calafatin vuoristo ensi viikolla. Korkeutta sillä on jopa yli kilometri ja se sijaitsee vain alle tunnin ajomatkan päässä Alicanten yläpuolella.
Tervetuloa mukaan!

http://en.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=2568748
http://theabbeytavern.com/indexEng.html
http://www.modultech.fi/fin_index.html

1 kommentti:

  1. Ravintola on koristeltu pikkujouluihin sopivaksi ja ystävällinen tarjoilija odottaa yli kymmentä caffilaista syömään ke-iltana.

    t. Sari ja Emilia

    VastaaPoista