09 joulukuuta 2012

TORREPACHECO

 
 
 
Todella aurinkoinen ja tyyni aamun keli saatteli meidät Torrepachecon starttipaikalle heti kahdeksan jälkeen. Ilmoittautumisemme kisaan ei mennyt ihan putkeen tällä (-kään) kertaa. Pankkini CAM, joka siis meni konkkaan viime vuonna ja myytiin Sabadellille yhdellä eurolla, ei ollutkaan välittänyt verkkomaksuani osallistumisista. Siksi meidän piti mennä kärkylle Incidencias pöydän tykö josko jäisi muutama juoksunumero ylitse!
Noin 15 minuuttia ennen starttia järjestäjät päättivät, että kyllä suomipoikien pitää päästä viivalle ja myönsivätkin meille dorsalit...jeee.... tietty tuli himpun kiire mutta 2 minuttia ennen starttia olimme muiden joukossa odottamassa lähtölaukausta.
 
 

Useampi kaari koristi lähtösuoraa ja myöhemmin tietty myös maalisuoraa. Kaikkensa antaneena ja hiet silmissä ei aina ole ihan varma että mikä näistä se maaliviiva onkaan...


 Marko mustissa vermeissä veti omaa joukkoaan ja juoksi lähes uuden oman enkkansa puolikkaalla!


Kilpailun jälkeiset huoltoalueet ovat täällä lähes aina hyvin organisoituja. Juomat ja syömät ovat toisessa reunassa, vuokrachippien poisto keskellä ja hieronta ja ensiapu toisella reunalla.


Miklos teki parhaansa 11km pikajuoksussa lievässä flun jälkimainingissa. Taas tuli neljäs sija eikä se podiumpaikka meinaa nyt millään avautua uudestaan...



Tässä on caffilaisten huomisen välipäivän valloituskohde. Kukkula sijaitsee Murciassa keskellä peltoja ja on nimetty Cabezo Gordoksi. Korkeudeltaan CG on sopivat 320 metriä ja huipulta on panoraamanäkymät niin kauas kuin silmä kantaa!


Juoksukilpailun lähtö on aina unohtumaton elämys!


http://www.chiplevante.net/12MMTORREPACHECO/CLASIFICADOR.asp
http://en.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=1418079

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti