21 joulukuuta 2012

PUNTA PRIMAN RANTA


Mukavat säät suosivat taas kerran joulunodotustamme. Useasti vuodenvaihteessa on todellakin ollut melkosen sateetonta ja aurinkoista. Meriveden lämpötila tosin on jo tippunut reippaasti alle kahdenkymmenen...


Teimme vajaan 20km peruslenkin alkaen Floridasta jatkaen Capo Roighn ja Punta Priman kautta takaisin Orihuela Costalle josta uuden La Zenia Boulevard ostarin kautta takaisin rantsuun.


Kolmen kopla paistatteli tänään päivää sillä neljäs oli kameran takana!



Torrevieja on kahden järven kaupunki. Punaisempi on se suolajärvi ja vihreämpi luonnonsuojelualuetta jossa voi nähdä paljonkin erilaisia eksoottisia lintuja.
Tänä talven treeneissämme keskitymme enempi kaupungin eteläpuolelle (kuvassa siis vasemmalle) aina Mar Menoriin asti ulottuvilla lenkeillämme.


Sunnuntaina Joulun aaton aattona olemme menossa Aspeen juoksemaan 21,1km ja 11km. Caffilaisia on mukana ihan mukavasti 10 kpl + huoltojoukot. Hyvä tapa valmistautua joulun viettoon, olkoonkin että perinteinen aaton reilun 30km lenkkimme Torrevieja-Montesinos-Orihuela on heti seuraavana päivänä. Silloin on varmasti hyvä päivä palautella ennen joulupukin tuloa...

Ohessa linkki espanjan chipin sivustolle. Vastaavia kokoomasivuja on täällä useita ja niistä löytyykin tänä päivänä jo lähes kaikki alueemme juoksukilpailut.

http://www.chiplevante.com/chiplevante.asp

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti