28 marraskuuta 2011

TORREVIEJA CARRERA FIESTAS


Kotikylämme sunnuntaiaamu oli juoksijoiden täyttämänä vilkasta aikaa keskikaupungilla. Nuorimmaiset starttasivat jo 09.30 ja ikää oli peräti vain 6v. ja matkana 500 metriä. Meidän vuoromme oli klo. 11.00, matkana 5400 metriä ja aurinko lämmittikin jo mukavasti siihen aikaan.



Perinteiseltä ilmoitustaululta katsoimme lähtijöiden joukkoa ja yhteensä reilut 300 juoksijaa oli jaksanut herätä sunnuntaiaamuna mukaan.
Caffilaisia oli tällä kertaa mukana isompi joukko eli peräti 80 juoksijaa! Uskokaa tai älkää, mutta tämä on samalla kertaa tosi sekä epätosi...
Todellakin noin 80 juoksijan kohdalla oli seuraksi merkattu CA FINLANDIA TORREVIEJA!
Olimme aivan otettuja kun saimme näin reilusti ilmaista mainostilaa ja blogin kävijämäärät ovatkin räjähtäneet pilviin.
Pitänee laittaa kiitoskirje kilpailun järjestäjälle Grupo Brotonsille ja ihmetellä vilpittömästi kuinka tällainen pieni ja harmiton tietokonevirhe onkin päässyt käymään!




Voiko tämän idyllisempi lähtöpaikka ja kylän keskustan kirkkoalue olla? Tuolla on tullut viihdyttyä useasti kiireettömässä ympäristössä.



Kai Caffi pistää parastaan rantaan vievän kadun pinnalla. Hyvin miehellä kulkikin ja pystyi tahtia lisäämään loppua kohden huolimatta edellisillan puolimarasta!



Miklos Caffi kärvisteli edellisillan jälkeisillä puujaloilla. Matka oli onneksi melko lyhyt eikä keskeytystä tullut.



Leppoisa aamupäivä hyvässä seurassa on vietetty!
Näin alkukaudesta on jo onneksi useampia tullut maisemiin ja kannustajia siis riittää. Seuraavaksi saunaan ja päiväunille, päivän työt on tehty!


http://grupobrotons.com/eventos/2011/carrera-fiestas-torrevieja/index.asp

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti