27 marraskuuta 2011

BENIDORM MEDIOMARATON


Kilpailumatka naapurikaupunkiin Benidormiin oli hieno kokemus!
Tämä kylä on saanut legendaarisen maineen pilvenpiirtäjistään ja espanjan ensimmäisinä turistirysinä kaikkialla maailmassa. Todella puhdas, siisti ja elinvoimaisen tuntuinen keskusta-alue pursusi ihmisiä vaikka lomakausi on jo ohitse.




Onneksemme saimme biilin parkkihalliin itseasiassa juuri maliviivan alapuolelle. Kaupungissa on niin paljon autoja ettei katujen varsilta tyhjää juuri löydy.
Viimeiset valmistelut ja juoksukenkien nauhojen kiristykset muistettiin hoitaa jo nyt, toisin kuin pari viikkoa sitten :)




3 onnellista caffin miestä saa kohta kokea leppoisan ja unohtumattoman 21,1 kilometrin kiertojuoksentelun rantabulella ja kauppakujilla. Reitti on todella tasainen ja nopea, mutta väylän leveys vaihtelee työmaan kohdan 1 metristä avenidasten 10 metriin. Matkalla olleiden apteekkien lämpömittareista pystyy myös tarkistamaan tilanteen, lukemat tosin vaihtelevat mittarista toiseen jopa 4 astetta...



Maalisuora sukeltaa kaupungintalon alle ja asiaankuuluva matto on tietenkin täälläkin. Poppi soi perinteisesti yli 120 db:n voimalla ja korvatulpat jäi taas kotio...



Benin pitkä rantabule on kyllä unohtumattoman hyvin toteutettu. Hyvin valaistu ja paljon virikkeitä sekä siistejä viheralueita täynnä. Myös pyörätuolilla kulkijat on otettu hyvin huomioon eikä kynnyksiä ole juuri missään!
Koiran omistajille tiedoksi, että jätöksistä sakotetaan 150 euroa. Ehkä siksi niitä ei missään näkynytkään.




Juu kyllä me caffilaiset tuossa hässäkässä ollaan noin 1800 muun numeroidun hullun kanssa. Ilotulitus lähtölaukauksen jälkeen oli unohtumaton elämys kestäen tooodella pitkään.



Maaliintulon jälkeen on taas kerran helppo hymyillä! Lämpötila laski jopa 11 asteeseen (tai 15 riippuen apteekista) ja huoltajamme ottivat kaikki taivaltajat avosylin vastaan.
Tänne on ehdottomasti tultava ensi vuonna uudestaan!



http://benidormmediomaraton.com/

3 kommenttia:

  1. Mikko; nyt vähän siivompaa kieltä naisista puhuttaessa. Tuo ei käy huonostakaan vitsistä. -ja miksei tuloksia voi kirjata mihinkään?

    VastaaPoista
  2. Nooooo, taitaa nää varikon mimmit olla sen verran tuttuja, et eivät vähästä vetäse hernettä nenään, elä siekää HHA.
    Jiiihaaaa 34 yötä jouluun

    VastaaPoista
  3. Terveisiä Kaitsulle. Matti Miinala Turku

    VastaaPoista