23 marraskuuta 2011

LEVOSSA KUNTO KASVAA



Täälläpäin on ollut syksyn hiljaiseloa, eikä oikeen mitään ihmeellistä ole tapahtunut. Mitä nyt 3000 kpl juoksulippiksiä tosin laitoin tilaukseen...
Myöskin blogin päivitys on ollut melko hidasta, mutta tahti paranee hyvin pian. Lähinnä voimien keruuta kesän urakan jäljiltä ja valmistautumista tuleviin kilpailuihin.
Myös motivaation ja kilometrien keräämistä on yritetty monella tapaa lisätä ja varsinkin lepäämällä ottamalla kunniajäsenestä mallia!
Tulevana viikonloppu on täällä normiharrastajan peruskauraa eli 2 starttia 17 tunnin sisällä...heh...
Benidormin puolikas lauantai-iltana ja Torreviejan katu 5,4km sunnuntaiaamuna.




Kiinakaupasta ostettu henkilövaaka on kyllä ehdottoman tarpeellinen. Hankintahinta 14 euroa pattereineen antaa tosin ehkä muutaman kilon extraa kaupan päälle. Ehkä se on kalibroitu pienille kaukoidän ihmisille sopivaksi. Kun tällainen roteva eurooppalainen siihen astahtaa niin johan numerot vilkkuu toiselle sadalle!



Asuntomme vierestä alkavassa luonnonpuistossa on kilometreittäin polkuja ristiin rastiin. Tuonne on tullut välillä eksyttyä kun maisemat ovat melko samalaiset jatkuvasti. Mutta hyvää juoksumaastoa se on, paitsi torstaisin 08-13 kun haulikot ja koirat valtaavat sen kanijahdissa. Olen kuullut että hauleja on täälläpäin ropissut iholle asti.



BMX on päivän sana! Kävimme ostamassa talouteen temppupyörän ja kyllä onkin hieno! Taitoa ja nopeita refleksejä tuo kyllä vaatii mutta treeniä vaan.

3 kommenttia:

  1. Tsemppiä vknlpun juoksuihin! Katsotaan jos ensi viikon vknlpuna päästäisiin porukassa juoksemaan. -Jani

    VastaaPoista
  2. Keskisessä Suomessa elellään vielä syksyisen kaltaisissa oloissa, mutta vaikka sää onkin syksyisen leuto, voi keli olla jo huono. Tänään Teivo Cupissa oli lämpö +4, mutta asfaltti mustassa jäässä. Varoa piti, kun ei haluttaisi rikkoa paikkoja muutamaa päivää ennen etelän leiriä.

    Kunto ei minulla ole kuitenkaan kohonnut kevennellessä. Pitänee vaihteeksi kokeilla taas kovempaa rumbaa.

    VastaaPoista
  3. On se Mikko kova poeka manipuloemaan nuita vaakoja, suap näättämään mitä haluvaa.

    VastaaPoista