30 maaliskuuta 2014

XLII x ELX 21,1 KM

 Järjestyksessään XLII (42) Elchen puolikas on nyt juostu. Sää oli aamulla pilvinen ja melkoisen viileä, toisin kuin täällä useimmiten näin kevään kynnyksellä. Onneksi aurinko pilkisti pilvien takaa juuri startin alkaessa.
Juoksunumeroiden noudossa kysyttiin ensimmäistä kertaa näiden 8 vuoden aikana passia tai vastaavaa, kuten säännöissä toki sanotaankin. Onneksi numeron kuitenkin sai kertomalla vain oman nimensä...
Startin lähestyessä poppi soi todella kovaa, kuten tässä kaupungissa on aina ollut tapana! Vuosittain kasvaneessa tapahtumassa oli peräti 3354 maaliintulijaa ja se lienee uusi ennätys!

Ensimmäistä kertaa täällä oli käytössä myös lähtökarsinat tavoiteajan mukaan. Toki kun kilpailua mainostetaan "INTERNATIONAL" niin se on aivan normaalia.
Karsinat ovat muutoin täällä todella harvinainen käytäntö.

Kaupungin katuja ristiin rastiin ja hieman myös mäkiä. Pitkiä suoria täällä on paljon.

 Maalisuoralla oli ennätysmäiset 7 kaarta. Se viimeinen oli se oikea!

 Reitin varrella tuli vastaaan myös erittäin vanha höyryveturi hiilivaunuineen. Sen verran paksua rautaa on että painaa varmasti ainakin miljoona kiloa...

Joen ylitys ja aurinko paistaa!

 Kimmo juoksi hienosti kultaa!

 Onpa tutun näköisiä pusseja... kuin Marianne ja Mikko karkkipusseja! Nämä ovat toki niitä juoksijan "bolsia" joihin on pakattu sponsorituotteet juoksijoille!

Hienosti hulmusi maalialueen Espanjan lippu, vaikka se oli melkoisen iso!

http://www.chiplevante.net/2014MMELCHE/clasificaciones.asp


2 kommenttia:

  1. Hyvin taas Caffi hoiti homman, kultaa ja kunniaa 50%:lle osallistujista. Niin on meidän osalta tämä reissu kohta itkua vaille valmis. Pyörät pilkottuina laatikoihin odottamassa kotimatkaa ja laukut täynnä teknistä treenipaitaa. Ei heti tarvitse Intersportin mainoksista etsiä paitatarjouksia. Kiitos Mikolle kisoihin ilmoittamisista ja tooodella mukavasta seurasta. Hoitakaahan se Orihuelan dualton vielä mallikkaasti ja se Benidormin pyörälenkki siinä oheistuotteena.

    VastaaPoista
  2. Kiitokset täältä Lehtokykänki suunnasta kaikesta avusta ja huolenpidosta, ja "nyssäkän" kotiuttamisesta...ja viimesiin kisoihin säpinätä ja terveyttä.

    VastaaPoista