07 maaliskuuta 2014

MATAN PUISTOSSA

Caffilaiset käyvät useassa eri treenipaikassa viikottain. Yksi suosituimmista on La Matan luonnonpuiston hiekkatiet ja -polut. Puisto sijaitsee aivan keskustan kupeessa ja sinne on helppo päästä.
 
Alueella sijaitsee 2 järveä. Toisesta ruopataan suolaa ja toinen on suojeltu eläimille. Näistä tirkistysaukoista voipi seurailla mm. lintujen puuhastelua niitä kuitenkaan häiritsemättä.
 
 Uusi aidattu puisto/leirintäalue tällä alueella on tilapäisesesti suljettu. Syynä on epäonnistunut pinjatoukkien torjunta ja ne ovatkin vallanneet alueen männyt. Toukka voi olla vaarallinen ja niitä on syytä vältellä.

 Täällä puistossa voi kohdata myös hevosia!

 Tunnin verran erivauhtisia juoksutreenejä on takana. Täällä on kevät jo pitkällä ja lämmintä riittää päivittäin pitkälti yli +20 astetta.
 Don Quijote on suosittu hahmo myös peräpeileissä. Osbourne Toron lisäksi...

 Näitä "neilikoita" on täällä istutettu paljon. Erittäin hidaskasvuinen... niin, oikeasti se taitaa olla alasleikattu oliivipuu.

 Mukavaa katostakin puistossa löytyy auringon poltetta vastaan.

Melko sympaattinen paikka puineen ja varjoineen tämä puisto!

Tulevana sunnuntaina olemme mukana Benijofarin 7,5km kisassa. Caffilaisia on starttaamassa 9kpl ja paikan päällä aamulla voi vielä ilmoittautua hintaan 15 euroa. Tervetuloa mukaan porukkaan!
 

Reitti juostaan yhtenä kierroksena ja se on mukavasti osin kaupungin katuja ja osin maaseudun rauhaa.

 

Hieman mäkeäkin löytyy jotta meno ei käy liian tylsäksi!
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti