09 maaliskuuta 2014

BENIJOFARIN PIKAMATKA

Torreviejasta vain 15min ajomatkan päässä on Benijofarin kaupunki ja järjestyksessään kolmas 7,5km juoksukisa. Tapahtuma on siis melko uusi mutta todella hyvin järjestetty ja paranee koko ajan! Tässä osa Caffilaisista ennen kisaa.

Startti on juuri tapahtunut aamulla klo. 10.00 ja noin 700 juoksijaa lähtee ylämäkeen kaupungin pääkatua pitkin. Fiilis on aivan mahtava, soihan rokki täysillä kaikista kajareista!

Eka oikea ylämäki 500m juoksun jälkeen ottaa monille koville. Onneksi heti tämän jälkeen on piiiiitkä loiva alamäki!

Tässä alkuvaiheessa on porukka vielä melko hyvin kasassa mutta eroja alkaa toki jo syntymään.

Alun kaupunkiosuuden jälkeen reitti vei maaseudulle ja vihreiden peltojen keskelle.

Kanavan vartta juostiin pari kilsaa hiekkapinnalla.

Maalialueella ruuhkaa. Osa porukasta tulee vielä vastaan ja kiertää muutaman sata metriä ennenkuin palaa samaa reittiä maaliin!
 Pelastava maalivaate! Mielestäni ainoa kisa täälläpäin jossa viimeiset 500m on pelkkää loivaa alamäkeä eli kyllä kelpaa puotella jos vielä on paukkuja jäljellä!

Ja suoraan kinkkupöytään! Serranon ilmakuivattua possun takajalkaa oli tarjolla ammattilaisten voimin ja kyllä maistui!

TUPLA KULTAA! Katja juoksi hienosti nopeimman ajan kaikista naisista ja samalla tietenkin myös oman sarjansa voittoon!

KULTAA! Silja juoksi ylivoimaisesti oman sarjansa nopeimman ajan!

KULTAA! Petri juoksi oman sarjansa ykköseksi reilulla marginaalilla!

NELJÄ KULTAA! Caffilaisten kultamitalistien seuraan pääsi myös Chema Martinez, joka tietenkin voitti oman sarjansa ja koko kilpailun! Chema on yksi espanjan parhaimmista juoksijoista, tulokset puhuvat puolestaan!

Eikö olekkin mukavan näköistä hyörinää näissä kyläkisoissa täällä Espanjassa!
Tervetuloa mukaan, kyllä tänne vielä Suomalaisia lisää mahtuu!