29 maaliskuuta 2014

111 KM


Viikon ainoa lähes tuuleton päivä sai meidät ulkoiluttamaan aurinkopyöriä 111km verran tuolla Murcian maaseudulla. Tasaista oli meno siis...

Matkoillamme bongaamme aina vaan uusia mielenkiintoisia kohteita. Tällä kertaa osuimme keskellä peltoja olevaan Aquario kongressikeskukseen ja sen taitavasti ylläpidettyyn puutarhaan!

 Toinen ihmetyksen aihe tuli myös vastaan. Lähes uusi alakoulu oli päällystetty kokonaan vihreällä tekonurmella.... just.... onneksi ikkunat oli jätetty lasille!

 Ensimmäinen tankkauspiste oli La Palman pikkukaupungin ainoassa baarissa.

 Toisella pisteellä Balsicaksessa saimme jo syödäksemmekin. Tapaksia, patonkia, sienipiirakkaa kaffetta jne.

 Javierin rantsu on suosikkejamme!

 Ja sen lukemattomat tankkauspistemahdollisuudet....

 Tandemilla tälllä kertaa! No eivaines..... spessun 1,45:- maksanut sisäkumi päästi ilmat pihalle ja pääsin ensimmäistä kertaa kokeilemaan alumiinisia rengasrautoja. Hyvin toimivat mutta tarkempi saa olla ettei vaurioita vannetta.

Takana Cartagenan vuoret ja edessä aakeeta laakeeta silmänkantamattomiin... niin, tuo toinen kopro filmaa siis taaksepäin!

Nyt taisi loppua punainen lanka varastostamme. Tämä oli ehkä viimeinen pidempi reissumme tällä kaudella täällä espanjassa.

 Sunnuntaina 30.3. on myös aika juosta perinteinen Elchen puolikas. Reitti on hyvä ja tapahtuma oikein hyvä!Näitä värejä seuraamme alkaen 10.00... jos muistamme kellot kesäaikaan kääntää!
http://www.mediamaratonelche.com/


Elche saattaa olla myös viimeinen juoksukilpailumme tältä kaudelta. Ehkä vielä ensi viikonloppuna lähdemme Orihuelan duathlonille.... päätös siintä tehdään heti alkuviikosta!

1 kommentti: