18 joulukuuta 2011

VILLA DE ASPE


Yleistä ja aivan normaalia hämminkiä juuri kilpailupaikalle saapuneiden caffilaisten keskuudessa. Kylmä tuuli ja epätietoisuus starttipaikasta ja veeceistä painaa mieltä. Fiilis on tosin aivan tapissa, sillä kohta on vuorossa Aspen puolimaraton jossa kukaan meistä ei aiemmin ole ollut mukana!




Rauhoittava tutun vieraankielen sorina sisällä urheilutalossa auttoi pääsemään fiilikseen ja onneksi olimme hyvissä ajoin paikalla. Dorsalit löytyivät tällä kertaa ilman jonottamista ja henkilökunta meni lähes sanattomaksi kun tervehdin heitä Saludos del Finlandia! Oletan, että suomalaisia ei täällä maaseudulla pahemmin ole aiemmin näkynyt...



Caffilaisten iskuryhmä valmiina valloittamaan Aspen kadut!
Ilma onneksi lämpeni aamusta sen verran että ei tarvinnut pitkissä startata.




Huoltojoukkue oli kympillä mukana ja valoivat meihin juoksijoihin uskoa tulevan kilpailun mielekkyydestä. Kyllä siis kannatti taas herätä sunnuntaiaamuna kuudelta...



Kaupunkilaistunut suomalainen ja espanjaksi hirnuva maalaisheppa tutustuivat toisiinsa. Ilman hihnaa lähes keskellä kaupunkia eikä mitään ongelmaa...




Pete Caffi juoksi ekan puolikkaansa tänä talvena ja hyvin kulki!



Olli Caffi lateli paikallisille ohjekirjan F sarjan juoksutyylistä!



Miklos Caffi oikoi mutkat ja haaveili saunan lämmöstä!



Kai Caffi rynnisti uuteen uljaaseen ennätykseensä!



Seppo Caffi paransi puolikkaan aikaansa ja nautiskeli olostaan!



Ykköstykkimme Olli pokkasi jälleen kirkkaimman mitalin ja pesi kaikki paikalliset omassa sarjassaan! Tuttu kilpakumppani jäi taakse ja hyvä niin, sillä hän on WOLFF (susi) ja Ollihan on peura.....:)


http://www.chiplevante.net/11MMASPE/index2.asp

3 kommenttia:

  1. Onnittelut kaikille Caffilaisille täältä kylmästä ja vesisateisesta tuppukylästä! Komeita oli kuvat ja veskitki tais löytyä ku housut oli kaikilla kondiksessa.

    VastaaPoista
  2. Onnittelut myös Pirkanmaan suunnasta Caffeille ! Kisaan kärkipäässä oli vielä lisääkin suomalaisia kun Pasi ja Jussi kirmasivat saman kisan menomatkallaan Torreen.

    Saludos de Pirkanmaa !

    t: Vesku

    VastaaPoista
  3. Reippaita poikia, kyllä työ jaksatte, enarit eiku paukkuu. Olli jatkaa siitä mihin viime talvena jäi, vitriinit täyttyy pokaleista.
    Mukavaa Joulun odotusta kaikille Caffilaisille, nähellään vuodenvaihteen jälkeen.

    VastaaPoista