08 joulukuuta 2011

CAMPOAMOR


Torstaina meillä oli taas paikallinen uskonnollinen pyhäpäivä ja päätimmekin lähteä mukavan kelin siivittämänä juoksemaan naapurikaupungin halki!



Henkka lähti huoltajaksi ja kirittäjäksi! Tuskin menee enään kauaa, kunnes hänkin osallistuu näihin hieman pidempiin yhteislenkkeihin!



Alkumatkasta tuli vastaan tuttu armeijan tutka- ja kameramasto. Tie kulkee aivan sen vierestä ja melkoinen hurina ja surina tuosta kuuluukin. Onko terveellistä kulkea niin läheltä jäi epäselväksi, mutta ainakin afrikasta tulevat venepakolaiset tuo bongaa...



Puolivälissä ihastelimme Capo Roign satamaa ja biitsiä. Melko rauhoittava ympäristö kun merikin on nyt tyyni.



Hurjapää pudotteli jyrkkiä mäkiä rannan rinteillä ihan itsekseen...


Kiihdytyskisan pituus oli valotolpan väli ja suoritettiin seisovalla lähdöllä! Kyllä tuo nuorukainen voiton vei vaikka vitosen olin Veskun puolesta laittanut likoon...



Lopussa tarkastimme juostun ajan aurinkokellosta. Kyllä se meille 1.23.22 aikaa oikein näytti, vaikka kesäajassa vielä olikin!

http://es.wikipedia.org/wiki/Dehesa_de_Campoamor

1 kommentti:

  1. Moi,
    Mukavannäkösijä kuvia ja kovasti on siellä jo ollut toimintaa. Pääsispä vaan jo iteki täältä "olosuhelisien" seasta sinne lämpösempään. Terveisijä kaikille muillekin ja Rikulle kanssa!

    VastaaPoista