12 joulukuuta 2010

TORREPACHECO


Noin 800 juoksijaa lähti taivaltamaan puolimaratonia sunnuntaiaamuna klo.10.00 pikkukaupungin katuja. Keli oli täydellinen +14 astetta, tyyntä ja puolipilvistä.
Tunnelma oli taas 120 desibelin hujakoilla bändien ja kuuluttajan kilpaillessa toisiaan vastaan. Lähtö viivästyi 10 minuuttia kun osa lämmittelijöistä hengaili lähtöviivan väärällä puolella liian pitkään.
Vielä tuntui minulla satkun rasitus ja vauhtia en saanut kerättyä tarpeeksi. Keskivauhdilla 4.34 jolkottelin ja jännitin pääsenkö perille asti kun lähes kaikki jalkojen lihakset kramppaili enempi ja vähempi.
Onneksi en kävelemään joutunut ja kisasta jäikin hyvä hyvä mieli.

Maali-ikkuna lähtösuoran toisessa päässä. Punaista mattoa pitkin pääsi tällä kertaa nautiskelemaan viimeiset metrit. Se oli jopa aivan tasainen eikä yhtään kupruilla kampittaakseen väsynyttä taivaltajaa.
Kaupunki sijaitsee Murcian maakunnassa todella tasaisella ylängöllä. Reitti oli aivan superhypermega tasainen ja kaivon kannet taisikin olla suurimpia nousuja.
Pitkiä suoria peltojen keskellä sekä asuinaluiden välissä. Onneksi ei tuullut, sillä suojaa ei olisi ollut nimeksikään.

Palkinnoissa ja juoksijan "bolsassa" käytetään hienoa mielikuvitusta. Tuo pitkähihainen tekninen juoksupaita ja juoksuun sopivat hanskat ovat melko tavanomaisia ja toivottujakin. 10 pistettä tulee tällä kertaa tuoreista salaattitarpeista!

http://www.atletismotorrepacheco.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti