06 joulukuuta 2010

GUARDAMAR CROSS VIII



Mahtava iltakilpailu on taas takana!
Kyllä Guardamarin C.A.Maratonianoksella on jo hyvä kokemus kilpailujen ja tunnelman luojana! Lähes 800 juoksijaa oli mukana nauttimassa +18 asteen lämmöstä juosten 7km matkaa hippulat vinkuen illalla klo. 19.00.
Reitti oli mielestäni parempi kuin viime vuonna. Kierrettiin keskikaupungin katuja iltavalaistuksessa 2 kierrosta ja niitä 90 asteen mutkia oli paljon vähemmän. Nopeimmat juoksijat olivat liikkeellä alle 3.00min/km ja ne nautiskelijat sitten noin 8.00min/km vauhdilla!
Caffista oli mukana juoksemassa Marketta ja Mikko. Vesa oli huoltamassa tällä kertaa ja niitä arvokkaita juoksukuvia ottamassa.
Järjestävän seuran Maratonianoksen el presidente Manuel Macia Senent sai myös seuramme paidan lahjana mukavasta yhteistyöstä ja kulttuurien kohtaamisesta.

http://www.maratonianos.es/

2 kommenttia:

  1. Tosiaan mahtavan tapahtuman Maratonianos -kaverit rakentelevat yllättävän pienellä porukalla. Oleellista on tässäkin tapahtumassa tuki mm. kaupungilta, muilta yhteisöiltä ja yrityksiltä. Pienessä kaupungissa tuollainen tapahtuma on kaikkien juttu, jos ei muuten, niin ainakin kadunvarsilla ollaan kaikki kannustamassa. Huollon ja kuvienoton lisäksi olin Manolon porukan apuna lähes koko päivän, jotenkinhan tähän tapahtumaan pitää osallistua, vaikka ei juoksemaan pysty !

    Vesku

    VastaaPoista