21 marraskuuta 2010

HARRASTUSPAIKAT



Tänään oli lepopäivä kaikesta harrasteesta. Rikulenkitkin tein pyörällä sparraten ja jalkojani säästellen.
Säätila täällä alkaa hiljalleen tai tilapäisesti viilenemään, jää nähtäväksi kummin käy. Luvassa on vain 15-17 asteen lämpötiloja, mutta onneksi sateita ei ole luvassa.
Oheisessa kuvassa on osa seuramme vakiintuneista harrastuspaikoista.
Paikat toki voivat vaihtua ja kellonajat muuttua, jotta mahdollisimman moni pääsee mukaan. Eikö olekkin niin, että suunnitelma on huono, jos sitä ei voi muuttaa!
Tapahtumiin tulijoiden onkin syytä ilmoittaa minulle tulostaan, jotta homma toimii!

5 kommenttia:

  1. Mukava oli katella kuvija ja hienova, että Seppo on reenissä...jonkun Vesan kaveripariskunnan näin Frnakfurtin ja Hahnin välisessä bussissa. En muista nimijä..heh-heh. Joutasi täältä -15°C:n pakkasista ja jäijen seasta jo sinne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VastaaPoista
  2. Luveskelin lissää taas tännää ja myöhäset onnittelut tuosta "tasasesta". Todella hienova! Koko siun suoritus on määnny Uunolta ohi sivun, vaikka siitä on kyl puhetta ollu. Outo juttu, että pahimmat kilsat oli tuolla puolenvälin kantturoissa? Kovasti haluttasi jo Torressa olla...No nähhää sitte helemikuun lopussa.

    VastaaPoista
  3. Jep, ainakin Tommi juoksi Frankfurtissa ja taitaapi treenailla Torressa joulukuussa. Saatat tavata uudesttaankin.

    V

    VastaaPoista
  4. Tommi se varmaan oli. Mie koitin houktella sinne Torren puolikaalle. Ne oli johonki aikaan sinne kyllä muistaakseni joka tapauksessa tulossa. Täällä on aoka kärvistelyvä jo tuon talven kanssa...

    VastaaPoista
  5. No, onpahan ainkin kuivaa siellä ! Täällä pyyhkii nyt yli jonninmoinen talvi. Ylempänä tulee laajasti ja paljon lunta ja täällä rannikolla ssatelee ja tuulee. Ei maar, kyllä täällä kuitenkin tossu pitää, jos vaan muuten pystyy juoksemaan.

    V

    VastaaPoista