19 marraskuuta 2010

GUARDAMAR DEL SEGURA

Seuraavaksi aion ilmoittautua siihen Guardamarin paikalliseen 7km katujuoksukilpailuun, joka käydään Suomen Itsenäisyyspäivänä 6.12. illalla klo. 19.00. Mukava tapa juhlistaa Suomea juoksemalla espanjalaisen kaupungin läpi satojen kilpailijoiden kanssa ja paidassani on suomen siniristilippu ja teksti FINLAND!



Tänään vajaan tunnin biitsijuoksun jälkeen ihailimme talon katolla olevaa kuntosalia ja jacuzzia. Melko mukavalla paikalla ovat pitää myöntää.



Kaukana merellä kaupungin edustalla on kuin keinotekoinen, kelluva saari, jossa viljellään kalaa paikallisiin tarpeisiin. Vastaavia suuria laitoksia on useampia avomerellä.


Pitkästä aikaa pääsimme taas Guardan rannalle juoksemaan. Toki Vesa ja Marketta ovat asuneet täällä jo viime elokuusta asti ja seutu onkin heille kuin koti. Ranta on ollut aina suosikkejani ja siintä saa peräti 24 km lenkin edestakaisin juostuna. Meren kohina taustalla ja sopivan pehmeä hiekkapohja on mitä parhain ympäristö nauttia juoksemisesta.



http://www.maratonianos.es/

1 kommentti:

  1. Vieläkään ei olotila olen ihan parasta A-luokkaa, mutta tosi mukavaa oli kuitenkin käydä hieman hölkkäilemässä. Samalla tuli hieman purettua satkun jälkitiloja.

    Jokin vatsavirus (?) on vaivannut meikäläistä satkun jälkeen, syöminen on jäänyt vähiin ja olo on muutenkin ollut heikommanpuoleinen. Palautuminen on hidastunut kyllä aika tavalla. Mutta eiköhän täältä nousta !

    VastaaPoista