21 joulukuuta 2015

LOS ALCAZARES 8KM

 Alcazaresin yhdeksäs joulujuoksu juostaan aivan välimeren rannassa kävelykadulla. Mukava kylätapahtuma jossa tunnelma on lämmin.

 Kahdeksan Caffilaista oli starttaamassa tänä jouluna. Lähtöhän on auringon laskiessa klo. 18.00.

Starttipaikan vieressä oleva pienvenesatama on idyllinen. Lämpötila meren tuntumassa oli lähes +20 astetta juuri ennen auringon laskua. Toki välittömästi sen jälkeen lämpötila laskee 4-6 astetta mutta onneksi oli täysin tuuletonta.

 Reitti on todella tasainen eli vain +- 0,5m korkeuseroa. Ensin 4km pohjoista kohden ja sitten takaisin. Rantapaseo on pientä betonimosaiikkia ja ehkä hieman hankalampi juosta kuin tasainen asfaltti.
 Vajaat 200 juoksijaa oli aikuisten sarjassa ja noin 30 lasten sarjassa. Hyvin juoksimme taasen vaikka hieman talviflunssaa oli yhdellä jos toisellakin meistä. Marja juoksi omassa sarjassaan komiasti hopealle!
Helena taasen juoksi hienosti oman sarjansa voittoon!

 Palkintosalkut olivat tällä kertaa mitä parhaimmat! Kaksi pulloa laatusiideriä ja paaaaaaljon mukavaa ja hyvää Joulun henkeen sopivaa naposteltavaa. Kyllä kotiväkikin kiitti!

Rannan tuntumassa oli myös paljon meduusoita. Ajattelimme alunperin pulahtaa kisan jälkeen mutta kyllä nuo sen verran polttavat että peruimme aikeemme...

http://www.lineadesalida.net/carreras/ix-carrera-nocturna-de-navidad-los-alcazares/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti