10 helmikuuta 2015

ORIHUELAN PUOLIKAS

Siellä se suosikkimme Orihuelan kaupunki odottaa vuoren juurella. Nyt oli vuorossa talven yksi parhaimmista puolimaratoneista näillä nurkilla. Järjestelyt ovat täysi 10 ja reitti 10- ja ihmekös tuo kun täällä olemme juosseet jo viimeiset 9 vuotta ja jatkoa seuraa!

Punainen matto vie maaliin mutta tässä vielä kuivaharjoittelua ennen kisaa...

Kerrankin on laitettu ilmon hintaan (12 euroa) kuuluvat paidat hyvin esille. Siintä sai valkata sopivan kokoisen ja värisen itselleen.

Starttiviivalla aivan kaupungin keskustassa juuri ennen paukkua oli lähes 1700 juoksijaa ja tunnelma oli sähköinen koleasta ilmasta huolimatta.

Lähes tuuleton sää antoi mahikset ennätysjuoksuun. Osa reitistä kulki vanhan kaupungin kujia pitkin.

Kaupungin reunamilla oli sitten hieman leveämmät baanat kirmata.

Keskustan aukio ja puisto oli tupaten täynnä juoksijoita, huoltajia, yleisöä... ja aurinko paistoi täydeltä taivaalta!

Gopro-vaunu oli fiiliksessä mukana ja hyvin tuo rullasikin kamera selässään!

Ykkösnaisemme oli Tarja ja kultaa hän juoksikin sanoisinko ylivoimaisesti!

Ykkösukkomme oli Uuno ja hopeaa juoksi hän. Vaivaiset 19 sekkaa voittajan takana eli sekunin nopeammin joka kilsa niin olisi lohjennut kirkkain arvometalli!

Hyvä on hymyillä kun valiosarjaan kuuluu!
Näin Caffi sai taas 2 palkintosijaa ja tilastot vain kaunistuvat!