05 helmikuuta 2015

MURCIA 8KM

Apollonian kasi Murcian keskustassa oli hyvä kokemus. Sää suosi ihan kympillä muuten paitsi että tuuli oli liian kova eli yli 10m/s. Mutta sekös meitä vaan nauratti ainakin ennen starttia.

Virallinen kisakello oli käännetty hetki ennen starttia osoittamaan poikittain juoksureittiä. Kukaan ei siis tuntunut tietävän kumpaan suuntaan pitäisi lähtökaaren alta lähteä juoksemaan...

Lähtöpaikka oli yliopistoalueen Hammashoitajien osaston kohdalla.

Startti tapahtui kuitenkin vastatuuleen... ja onneksi siis viimeiset sadat metrit ennen maalia sai juosta myötätuuleen.
 Reitti oli hyvän tasainen ja koko kisassa olikin vain 11 käännöstä. Jonkinlainen ennätys tämäkin kun kyse on kuitenkin kaupungin keskustassa juostavassa kilpailussa.
Tähän versus Montesinoksen kisa jossa on peräti 72 mutkaa!

Vastatuuliosuus oli raskasta, varsinkin kun se oli samalla loivaa ylämäkeä.

Maaliintulon jälkeen olimme tyytyväisiä tasaisesta suorituksestamme. Tarjolla oleva Estrellan vihreä olut saattoi myös vaikuttaa positiivisesti!

Yksi bändi oli myös meitä viihdyttämässä. Kovat oli desibelit heilläkin!

Redu juoksi hienosti pronssia.
Huomioitavaa on myös se, että joukkueemme kaikki neljä juoksijaa tulivat maaliin 11 sekunnin sisällä. Hyvin onnistui peesaus ja vetovuorot tuulikelissä siis!

Joukkuekisassa olimme neljänsiä ja niin lähellä kinkku, juusto ja makkarapalkintoja että kyllä harmitti...

Tulevana sunnuntaina kisaamme perinteisellä Orihuelan puolikkaalla.