26 tammikuuta 2015

LOS DOLORES DE MURCIA

 Saapuminen Murciaan vuoriston läpi rannikolta on aina ikimuistoinen tapahtuma. Mahtavat maisemat avautuvat A-30 vuoristotietä lasketellessa.

 Aamu Los Doloresissa oli kirpakka mutta yllättävän lämpöinen. Dorsalien noutoon kerkesimme juuri ennen ruuhkia ja lähtökin myöhästyi lähes 20min. kun porukat olivat niin viime tinkaan paikalle tulleet.

 Neljä Caffilaista oli tällä kertaa tullut tänne Murcian kattilalaaksoon. Emme täällä olleet ennen olleetkaan ja olipa tämä kisakin ensimmäinen laatuaan.
Matkana oli siis 10km joka juostaan kahtena lenkkinä kylän keskustan katuja pitkin.

 Kaupungin pääkatua reunusti täydessä hedelmässä olevat appelsiinipuut. Täällä kylien pääkatujen nimi on muuten poikkeuksetta C. Mayor eli Pääkatu... kekseliästä...

 Startti on tapahtunut ja lähes 300 juoksijaa ahtautuu kapealle kadulle...

 Tämä kisareitti on ehkä uramme vähämutkaisin. Jos Montesinoksen kympillä on sen 72 mutkaa niin täällä on  vain 8 käännöstä. 

 Huoltopöytä kisan jälkeen alkoi täyttyä nälkäisistä ja janoisista. Tarjolla oli hyvin monipuolisesti kinkkusämpylöitä, pipareita, chipsejä, pähkinöitä, kokista, olutta jne.
Caffilaiset pärjäsivät ihan mukavasti: Uuno 9, Ami 10, Redu 11 ja Miklos 10 omissa sarjoissaan.
Ensi sunnuntaina tulemmekin taas kilpailemaan samaan Murcian kaupunkiin mutta aivan toiselle laidalle...
Tulokset: https://www.dropbox.com/s/2z4m776iciiobbt/RESULTADOS%20CARRERA%2010KM%202015.pdf?dl=0

Kotimatkalla RM-1 tiellä lähellä San Javieria bongasimme mielenkiintoisen noin 10m korkean "surffarin" liikenneympyrästä. Emme ole ihan varmoja mitä patsas esittää mutta varmasti siihen jokin hyvä tarina on olemassa!

1 kommentti:

  1. Mahtava oli retki ja mukavaa meininki....ja tuli se "sininen pyöräpolkukin" nyt nähtyä, mistä juttua on kuullu jo aiemminkin.

    VastaaPoista