13 tammikuuta 2013

EL CAMPELLO

Peräti 11 caffilaista oli mukana tammikuun toisena sunnuntaina campellon 6km rantajuoksussa.  Sää oli kirpeän raikas +14 starttihetkellä ja lämpeni siintä mukavasti palkintojenjakoa kohden.

el Campello on pikkukaupunki välittömästi Alicanten pohjoispuolella ja matka meiltä sinne kestää autolla vajaan tunnin. Todella sympaattinen paikka ja tietty meren kosketus tuo lisäfiilistä! Punainen viiva on juoksureitti tänä vuonna.

Startissa oli tällä kertaa mukana reilut 300 juoksijaa eli kisa on tyypillinen espanjalainen kyläkisa. Reitti myötäilee välimeren rantaa ja on todella tasainen ja pintana on asfaltti sekä kivilaatta.

Onnistuimme todella hyvin juoksuissamme ja kilpailussa sivuttiinkin caffin aiempaa ennätystä mitalien saannista yhdessä kisassa! Saimme todellakin peräti 5 palkintosijaa eli 1 kulta, 3 hopeaa ja 1 pronssi!
Kyllä oli kilpailun järjestäjän Grupo Brotonsin jefe innoissaan kun tutut suomalaiset saivat  kotiin vietäväkseen roppakaupalla palkintoja ja esittikin samalla henkilökohtaisen kutsun Caffilaisille Torreviejan puolimaratonille 24.2.
Ilmoittautuminen alkaa 16.1. ja tokihan me oman kylämme kilpailuun lähdemmekin sankoin joukoin!