27 tammikuuta 2013

CROSS SAN GABRIEL 7,71KM


 
Olipa mahtava polkupikajuoksutapahtuma Alicanten eteläpuolella olevalla San Gabrielin kukkulalla. Osallistujia oli vain reilut 250kpl mutta ehkä juuri se tekeekin tunnelmasta hyvän! Täydellinen kyläkisa siis!
 
 
 


Reissussa oli tällä kertaa Alpo, Retu ja Miklos. Kaksi caffin miestä pääsi nauttimaan kivikkoisesta polusta ja toivomaan että nilkka ei tuolla kivipolulla nyrjähdä!



Startti on juuri tapahtunut ja hiekka pöllyää jeejeen lomassa! Retulla oli edessä paljon ohitettavia, mutta onneksi alkumatka oli polkua leveämpää!


 
Ensimmäistä kertaa Espanjan kilpailuissa näen Parrot AR.Drone tyyppisen helikopterin filmaamassa kilpailua. Tuuli oli tosin sen verran puuskittainen että ohjaaminen oli melkoisen hankalaa. Tässä kopterissa oli 5 roottoria + kamera.
 


Retun meno näytti puolimatkassa hyvältä ja ylämäessä mujer no.1 on juuri jäämässä taakse!


Alpon askellus sopi hyvin näihin maisemiin ja sijoitus 11 oli todellakin näin haastavassa maastossa hyvä!



Kaikenlaisia ajanottometodeita maailmasta löytyykin. Maaliviivalla kaveri näppäsi läppärin enteriä ja 5 metriä edempänä seuraava kaveri antoi kouraan kuitin suorituksesta! Ihan toimivaa näin pienessä kisassa!


Retun urakka on ohitse. Ylämäissä joutui parhaimmillaan ottamaan käsillä tukea ylärinteestä. Olihan kyseessä vuorijuoksu!

 
Alpo maalissa ja hyvinvoivana! Vaikka reitillä olikin paljon irtokiviä eikä maisemia todellakaan voinut katsella, niin ensi vuonna tullaan varmasti uudestaan!
 
Sijoitukset olivat siis Alpo 11 ja Retu 13 eli kyllä Suomen maine Alicanten maastoissa kasvoi taas mukavasti!
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti