21 lokakuuta 2012

MURCIAN KYMPPI



Caffin kausi on vihdoinkin avattu Murcian kympillä ja vitosella!
Naisenergia jyrää ja Emilia juoksikin vitosella kultaa juvenil B sarjassa!
Miklos ja Pete omilla kympeillään olivat hyvinkin tyytyväisiä suoritukseensa ja moni Paco katselikin selässämme olevaa kaikkoavaa Caffin logoa :)


Kuuman sarjan palkinnot menivät kotimaahan, sillä tällä kertaa ei ollut jaossa muchos dineros naapurimaan juoksijoiden houkuttelemiseksi paikalle. Juhlallinen tilanne silti oli kuten perinteisiin kuuluu.

Tyytyväiset radankiertäjät lähettävät terveisiä Suomeen ja suosittelevatkin kaikkia lukijoita vakavasti harkitsemaan siirtymistä tänne auringon alle hyvien kilpailujen ja ruoan pariin!


Maalivaate kelloineen on täällä Murciassa perinteisesti crono3 :n heiniä ja hyvin ovat kaverit ajanoton ja järjestelyt aina hoitaneetkin!


Caffin huoltoauto on vaihdettu tilavempaan jotta matkat tapahtumapaikoille olisivat mahdollisimman mukavia ja jouhevia.


Tosiasiassa kautemme starttasi jo lauantaina rantalentiksellä. Kahden tunnin pelien jälkeen kävimme uimassa välimeressä, joka on vielä peräti +23 asteista. Paikalla oli näin kauden alussa 18 pelaajaa ja teimmekin 3 joukkuetta. Erät olivat 15 pisteeseen ja voittaja säilyi kentällä!

Tuloksia Murciasta: http://www.crono3.com/clas.htm

3 kommenttia:

  1. Hyvin alkoi Caffin kausi! Onnittelut!

    VastaaPoista
  2. Terveiset Suomesta ja Oulusta - sydän siellä..
    t. Sari

    VastaaPoista
  3. Ompa pressa hoikistunut,on näköjään muistettu käydä suomen suvessa lenkillä. Vaan kyllä tuo juoksuaikakin kympillä paljastaa sen, nimittäin 4min/km on aika kova Terveisi Kimmo

    VastaaPoista