15 syyskuuta 2012

SIVUJEN PÄIVITYS

Jo oli aikakin päivitellä näitä seuran sivuja. Olen valinnut uuden alustan ja toivottavasti myös lukijat kokevat tämän helpommaksi ja paremmaksi!
Opastetut juoksuleirit osio on siirretty omaan kokonaisuuteensa ja sinne pääsee tuosta oikealla olevasta linkistä.
Kilpailukalenterissa on todellakin muutamia päiviä joissa on 2-3 juoksutapahtumaa. Näistä sitten valitaan sopivin tai jopa aamu- ja iltakisa samana päivänä :)
Kannattaa myös muistaa että espanjassa sattuu ja tapahtuu kaikenlaista myös näiden kisojen suhteen eli saattaa tulla peruuntumisia ja päivämäärän siirtoja. Toki tulee myös uusia kisoja ja joskus melko pienelläkin varoitusajalla.
Caffin toimintahan ei ole sitten mitään tiukkapipoisten hommaa vaan rennolla ja avoimella mielellä liikumme espanjassa. Pointti on tietenkin tuo juoksu ja käytännössä lähes joka päivä sitä teemmekin. Välillä juoksemme kovia ja todellakin kehittäviä päiväannoksia ja välillä sitten taas enemmän seikkailujuoksua kierrellen muutaman tunnin maisemia katselemassa. Sitten kun siltä tuntuu niin pidämme välipäivän juoksemisesta ja lähdemme vaeltamaan, pyöräilemään, uimaan tai ihan mitä muuta vaan mieleen tulee. Toki välillä istumme myös kahvilassa tai ravintolassa (tai kotisohvalla) ja vain nautimme kiireettömyydestä.
Kerrallaan espanjassa seuralaisia on hyvin vaihtelevasti aivan muutamasta parhaimmillaan yli kahteenkymmeneen. Jokainen tulee aurinkoon silloin kun siihen on mahdollisuus ja tarve. Itse olen siinä onnellisessa tilanteessa että pystyn olemaan lähes koko talven kerrallaan ja siksi seuran toimintaa niin mielelläni pyöritänkin.
Seuran tila-auto lähtee espanjaan taas lokakuun puolessavälissä ja mukaan mahtuu vielä pientä vietävää jos jollain on tarvetta! Kyydissä toki on jo parikin saunaa, toinen sähkökiukaalla ja toinen kaasukiukaalla... eihän sitä suomalainen reissussa ilman löylyjä tule toimeen!

Kannattaa muistaa että meillähän on peräti neljä reilun kokoista vuoristoa aivan naapurissa. Välipäivinä voikin lähteä vaeltamaan ja maisemia katselemaan. Oheinen kukkula on Alicanten takana ja sisältää mm. tippukiviluolaston.

Tämä vuoristo on taasen Cartagenan luona välimeren rannalla. Täältä näkyy kirkkaalla kelillä aina afrikkaan asti ja ilmankos korkeimmalla kohdalla onkin hieno ja vaikuttava sodanaikainen tykkipattteri kunnostettuna. Ne kaksi muuta patikointivuorta ovat sitten Orihuelassa ja Murciassa.

Ehdoton käyntikohde on myös Elchen eläintarha ja sitä ympäröivä euroopan suurin palmupuisto!

Miklos ja Rikhard toivottavat kaikille hyvää syksyä ja nähdään taas talvella Torreviejassa juoksun ja kaiken muun aktiivisen  liikunnan merkeissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti