22 syyskuuta 2012

RUISSALOJUOKSUT

Ruissalossa oli lauantaina mukavaa hyörinää yli 2200 osallistujan voimin! Tapahtuma onkin tunnelmaltaan aivan ykkösluokkaa ja reitti on hyvä ja vaihteleva.
Reitillä on niin asfalttia kuin hiekkatietäkin ja mäkiä on hyvin kohtuullisesti. Koko matkan saa olla luonnon keskellä eivätkä autot ja talojen seinät häiritse menoa.
Ainoa haasteellinen kohta oli mielestäni juuri ennen maalisuoraa oleva lähes 180 asteen käännös. Melkosen tiukka mutka + ehkä liukas nurmikko pisti väsyneen ja silmät täynnä hikeä olevan juoksijan skarppaamaan.
Matkoina olivat siis kymppi (ruisriikki) ja puolimaraton (ruisrääkki)!
Caffilaisia oli mukana pari kappaletta, olemmehan kesäisin melko hajallaan täällä suomessa.
Hyvin järjestetty tapahtuma ja suosittelenkin varauksetta!

Lähtötunnelmaa mattojen takana! Mukava paikka startata aivan meren rannasta venesataman kupeesta. Tiedättekö mitä niin kaipasin tuossa vajaan puolen tunnin odottelussa?
No sitä taustamusiikkia! Espanjassa kun ennen starttia ämyrit soivat täysillä juuri sopivia biisejä jotka tsemppaavat ja nostavat sykettä ihan huippuunsa joka sitten huipentuu siihen lähtölaukaukseen!


Alkumatkassa oli ryhti monilla vielä ihan kunnossa! Onneksi ensimmäinen kilometri on leveää tietä jotta vältytään turhilta törmäilyiltä ja jonottamiselta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti