30 maaliskuuta 2012

LA MATAN RANTA 18,53KM


Hieno perjantaipäivä sai hienon lenkin! Lähdimme ennätyssuurella porukalla juoksemaan la Matan rannan Torreviejasta Guardamariin ja takaisin. Keskivauhtimme oli tällä kertaa n. 5.47/km.Alkumatkan 2,5km on enimmäkseen kiemurtelevaa lankkupohjaista kulkuväylää sekä laattapintaista rantapaseota. Hiekkadyynipuisto ohitetaan lähietäisyyydeltä.Tästä alkaa se oikea biitsi, jossa ei ole yhtään kovaa alustaa eikä auringonsuojaa.Ranta on ollut tänä talvena huippukunnossa juoksemista ajatellen. Silmänkantamattomiin meren tasaamaa sopivan pehmeänkovaa hiekkaa.Kääntöpaikalla Guardamarin urheilutalon aulassa tankkasimme ja törsäsimme coucikseen ja fanttaan koko rahan edestä.Paluumatka oli yhtä myötätuulta lähes tyynessä kelissä!Saimme ansaittua huomiota tyylikkäästä ryhmäjuoksusta!Loppumatkan rantakahviloista tuli hyviä ruoan tuoksuja ja asiakkaiden kannustuksia!


Perillä ollaan. Lämpötilan ollessa +24 astetta nestettä kului kiitettävästi ja mereen suunnittelimmekin menevämme!Kyllä teki hyvää pulahtaa välimereen ja nauttia treenin jälkeisestä hyvänolosta ja auringonpaisteesta!Osa meistä kerkesi jo hiekkalinnojakin rakentamaan!

3 kommenttia:

  1. Joopa joo, kuhan nyt että vaan palelluttanu ihteenne. Kyllä minä varuilta pitkät kalsarit vetäsin tuulipuvun alle, varma on varmaa. Ihan pikkasen käy katteex, eli blogi on täyttäny tehtävänsä, heh heh.

    VastaaPoista
  2. Mitä ihmettä...eikös se kääntöpaikka majakalla ollutkaan!

    VastaaPoista
  3. juu katteeksi käypi. Tänne perslantijaan ei kenenkää kannata rantautuva jos ei välttämättä noista liijan pitkälahkeisista kalisongeista tykkää....ootan jo kovasti eläköitymistä ja ens talvea. Terveisä kovasti myös perslandian edustajille Ekalle ja Retulle ja paremmille puoliskoillekin.

    VastaaPoista