25 maaliskuuta 2012

BENIJOFAR

Naapurikaupunkimme Benijofarin urheiluseura järjesti todella hyvin ensimmäisen juoksukilpailunsa. Matkana oli 7,5km ja hyvä reitti kierteli kaupungin katuja sekä hieman peltojen keskellä. Mukaan meistä lähti tällä kertaa 10 juoksijaa!

Kissatkin aivan selvästi ihmettelivät sunnuntaiaamun poikkeuksellista menoa ja kiertelivät kuumalla katolla!

Hetki ennen starttia ja tunnelma tiivistyy 433 juoksijan voimin valtaisan puheensorinan ja eukalyptusöljyn tuoksussa. Pistooli paukahti vain 4 minuuttia myöhässä, ei ollenkaan huono suoritus :)

Kaupungin kapeiden asfalttikatujen jälkeen suuntasimme hetkeksi aikaa hiekkatielle artisokkapeltojen, oliivipuiden ja appelsiiplantaasien keskelle.

Pikapyrähdyksen maalisuora oli mukavasti alamäkivoittoinen. Paikallisten kannustus oli taas vertaansa vailla!

Maaliintulon jälkeiset huoltopöydät notkuivat taas espanjalaiseen tapaaan hedelmiä, paikallista urheilujuomaa sekä tietysti vettä. Kahvi puuttui tällä kertaa ja sekös suomalaista harmitti...

Kilpailussa oli myös arvonta ja 44 kp eri sijoille tullutta sai tuotepalkintoja. Meidänkin Jennalle sattui onni tuomaan ilmaisen fysioterapiakäynnin!

Caffin iloiset ja tyytyväiset palkintojensaajat! Melko hieno saalis seuraamme tulikin eli 3 kultaa, 1 hopea ja kilpailun nopein nainen!