12 helmikuuta 2012

ORIHUELA


Tänään oli kyllä vuosisadan... tai ainakin -kymmenen kylmin aamu +2,5 astetta! Toki kello on vielä melko vähän ja olemme sisämaassa pois meren lämmittävästä vaikutuksesta. Tunti puolimaratonin starttiin.Dorsalien (juoksunumeroiden) haku on aina yhtä hektinen tapahtuma. Valtavasti (tällä kertaa n.1500) numeroiden hakijoita ja vain muutama virkailija niitä antamassa.Caffin miehet on laputettu ja aurinko alkaa mukavasti lämmittämään.Torvi on rääkäissyt ja vihdoinkin menoksi. Olli on hyvin kärkikahinoissa valkoisissa hanskoissa.Retun mustat hanskat olivat tänään rautaa. Mies juoksi uuden enarinsa eli reilusti alle puolitoistatuntia!Mikloksen mustavalkea gorra (lippis) auttoi pitämään päänupin lämpöisenä ja siedettävään lopputulokseen.Ekan tyylinäyte on kuin suoraan oppikirjasta! Valkoinen otsapanta ja katse tiukasti eteenpäin.Uuno kokomustassa asussaan juoksi taas vakuuttavasti.Alpon valkea gorra (lippis) auttoi miehen tasavauhtiseen ja hyvään tulokseen. Oli joutunut oikein jarrutella vauhtia...:)Alicia oli juoksuhengessä mukana ja pääsikin emäntänsä Henrietten kanssa palkintokorokkeelle asti!Olli metallicon (rahapalkinnon) haussa tuomariston edessä. Tällä kertaa dinerot jäivät saamatta espanjan verolainsäädännön takia, joka vaatii virallisen dokumentin, extranjeron D.N.I. numeron omaamista....harmi...Suomalaisten ja Caffin ykköstykki espanjassa on Olli. Kultaa mies taas pokkasi ja todella hyvällä ajalla!
Kisan jälkeen oli kyllä oikeasti hieman lämpöisempi, mitä nuo asusteet antavat ymmärtää. Tyytyväinen porukka taas kerran!


http://www.chiplevante.net/12MMORIHUELA/clasificaciones.asp

2 kommenttia:

  1. Hyvä MIKLOS, jälleen hieno raportti kisasta, jatka valitsemallasi tiellä. Hieno oli reissu, harmi kun Olli ei saanu ansaitsemiaan euroja, no ehkä ensi kerralla.

    VastaaPoista
  2. Kiitos pojat ja tytöt mahtavasta retkestä. Harmi homma kun dinerot jäi täl kertaa saamatta. Niillä oltas voitu jatkaa muonituksen puolesta viikolla lomailua. Jatketaa harrastusta...

    VastaaPoista