15 helmikuuta 2012

CAFFIN COOPER


Fiilikset ovat korkealla ja coopperin starttiin on aikaa vain minuutti! 7 caffilaista on lähtenyt juoksemaan 12 minuuttia täysillä ja mittaamaan kuntonsa.Tahti oli hyvä ja alun jonomuodostelma alkoi pikkuhiljaa häviämään.Nopea kilpailu on ohitse ja kaikki olivat tyytyväisinä pystyssä!Retu voitti jengin ylivoimaisesti ja teki uuden oman ennätyksensä! Palkinto oli iso tölkki kylmää ravistuskaljaa!Heltsun tuomarointi ja ajanotto oli ammattimaisesti hoidettu! Tulokset on printattu julkaistavaksi!Koko porukka jäähdytteli kisan jälkeen ja jutteli kaikesta maan ja espanjan taivaan väliltä!

2 kommenttia:

  1. Mukavasti on kisoja riittäny tälle reissulle, tämän päiväinen tais olla ylimääräinen jos aikasempia listoja tutkitaan. Mut Gaffissahan onkin expertti Spartanen keksimään mitä ihmeellisempiä koitoksia. No sitä saa mitä tilaa, muutaman vuoden hää on sitä tilannu ja tänään sai, kuin myös minä sen kauan janoamani olusen, nam.

    VastaaPoista
  2. Mukavaa on ollu koko rahan ja ajan eestä, jatketaa vaan eteenpäin niin kauan ku pystytään...ja kisoja on kyllä lumpijoijen turvotuksesta päätellen riittänny ja lajejaki ihan mukavasti...itelle sopivaa ei vaan millään meinaa löytää.

    VastaaPoista