29 tammikuuta 2012

KOTIRATAULTRA 50km


Viisi caffilaista lähti mahtavalle reissulle sunnuntaiaamuna! Tehtävänä tällä kertaa oli katsella maisemia kastelukanavalla koko 50km matkan verran. Kyllä oli keli kohdillaan ja fiilis korkealla!



Tyylinäyte yhteishengestä! Lähes täysin tasainen huoltotie kanavan vieressä on ehkäpä maailman paras paikka tehdä pitkää lenkkiä. Pituutta sillä on noin 70km ja maisemat ovat aivan huikeat!



Jo rituaaliksi muodostunut appelsiinivälipalan hankinta oli tällä kertaa melkein minun tehtäväni. Retu on tässä hommassa paras ja hänen taitonsa löytää makeimmat pikkuauringot on jo saanut legendan mittasuhteet!



Välipalana coucacoula on se paras. Ja nimenomaan se jossa on sitä sokeria. Näissä hommissa light-versioilla ei aikuinen mies pärjää...



Lauhkeita lampaita täällä riittää ja onneksi tällä kertaa olivatkin omalla laitumella. Juoksubaana tosin oli tällä kohdalla täynnä babanoita!



Kuin taideteos tuo kivimuuri kanavan sivulla. Sen tehtävänä on estää kiinteän aineksen valuminen kanavaan sadekaudella.



Kevyttä on askellus kun vauhti on kohdillaan, eikä 50km lenkki ole ollenkaan huono vaihtoehto viettää sunnuntaipäivää!

2 kommenttia:

  1. No jopas minua kehutaan, rosvosta tullu jo legenda, mihin tässä kuukaudessa vielä ehtiikään.

    VastaaPoista
  2. Hienosti työ ultrailitte, eikä tainnu tehä tiukkaakaan. Myö mamisteltii siellä maastojuoksuissa katseluosastolla. Koko päivä sielläki saatiin mainijosti kulumaan.

    VastaaPoista