15 tammikuuta 2012

EL CAMPELLO


Tästä alkaa tarina raikkaan ja aurinkoisen n. +10 asteisen sunnuntaiaamun riennolle!
Porukka kasassa ja tunnelma tiivistyy tunnin päästä alkavan 5,6km rantajuoksun edellä. Mukavasti meitä oli taas jaksanut kuudelta herätä...
Lämmittelimme ennen kisaa kiertämällä reitin läpi kertaalleen. Kilpailu on siis 2 kierrosta ja eipä ole ennen tullutkaan ennen starttia rataa läpi juostua. Voiskohan tämän saman tehdä maralla....Hullut on taas numeroitu ja laputettu kelin lämmetessä jo +15 asteeseen. Kaikesta tulevasta rääkistä tietämättömän tyytyväisiä vielä.Lähtöviivalla näkee hyvin miten lyhyttä kansaa tämä maa sisältää. Takana roteva suomalainen päätä pidempänä.Startista lähtien valkopaitaiset Eetu ja Samu juoksivat aivan kärjessä.Olli juoksi tasaisen varmasti tavoitellen kultaa!Alpon vauhti lupasi hyvää kovassa ikäryhmässä!Pete on tekemässä uransa parasta sijoitusta tulosten parantuessa kisa kisalta!Retu näyttää manoloille mitalin kiilto silmissä miten pohjoisen miehellä kulkee!Miklos puskee reitin läpi nauttien hyvästä kulusta!Karin vauhti oli hyvää ja palkintokoroke olikin tavoitteena!Suomalaiset näyttivät paikallisille vauhdin laadun! Eetu ja Samu korokkeella sijat 1. ja 3.Retu pesi lähes jokaisen ja hopeaa pokkasi! Kyl nää on lyhykäsii...Olli nappasi hopeaa hyvällä juoksulla!Kari otti todella hienosti kultaa kaikkien nenän edestä!Caffilaiset ja Suomalaiset kahmivat palkintoja ennätysmäärän Espanjan kamaralla. Kyllä on seuralaisten vauhti hyvässä nosteessa!


http://www.grupobrotons.com/eventos/2012/Carrera-reyes-campello/index.asp
http://www.chiplevante.net/12REYESCAMPELLO/clasificaciones.asp

2 kommenttia:

 1. Hola. Onnea vaan koko teamille loistavan juoksun jälkeen. Ibeerit sai tuta suomen leijonan iskukyvyn. Kateeksi käy. Täältä helteisestä Thamaasta juoksuterveisin.
  Kai

  VastaaPoista
 2. Moronnääs ja isot onnittelut Caffin huippusuorituksesta koko tiimille !

  Terveiset kalsasta Suomesta, nyt hieman pakkasia pitelee. Juoksuterveisiä ei ole kertoa, kun on taas ja toivottavasti ohimenevästi jalka kaput.

  T: Vesku

  VastaaPoista