10 maaliskuuta 2011

TORREVIEJAN URHEILUKAUPAT


Sprinterin valikoima on lienee suurin näistä Torren kaupoista. Kannattaa käydä tutustumassa, sillä tavaraa löytyy kyllä laidasta laitaan.
Kauppa sijaitsee Habaneraksesta muutama sata metriä Crevillenten suuntaan.




Intersport on täällä enempi alan muotikauppa. Satunnaisesti löytyy varteenotettavaa välineistöä, mutta useimmiten ei.
Myyjiä kyllä kannattaa tentata, sillä tuntuu siltä että kaikki tavarat eivät ole hyllyssä näytillä. Varastosta on joskus löytynyt kysymällä oikea tuote, toki pitää tietää mitä hakee!
Sijainti on Habaneraksen keskikerroksessa.




Mielestäni Torren paras urheiluvälinekauppa on Forum Sport!
Se sijaitsee Habaneras ostoskeskuksen alakerroksessa. Valikoima on melko laaja sekä myös pro-välineistöä löytyy suoraan hyllystä.
Toki espanjan hintataso tuontitavaroissa on kohtuuttoman kallis myös näissä merkkituotteissa. Hinnat ovat käytännössä samalla tasolla kuin suomessa, jotkin tuotteet jopa kalliimpia.
Tammi-helmikuun alessa (rebajas) voi toki löytää hyviäkin tarjouksia.




Yksi varteenotettava kauppa on tämä Decathlon.
Torreviejassa ei sitä ole, mutta lähimmät sijaitsevat San Javierissa, Alicantessa, Murciassa sekä Elchessä. Valikoima on hyvä ja ammattitaitoisia myyjiä on aina löytynyt.



Summa summarum, itse olen kylläkin hankkinut tarvittavan välineistön 90 prosenttisesti nettikaupasta www.startfitness.co.uk!
Toimitus on aina pelannut moitteetta ja nopeasti jopa alle viikossa.
Hintataso on jopa vain puolet täkäläisestä!




Torstain ratatreenit houkuttelivat paikalle tänään 6 juoksijaa. Samalla kävimme lävitse kauden päätöskisan, Murcian puolimaratonin, aikataulut.
Kuullostaa hieman erikoiselta tuo "päätöskisa", mutta niin se talvi vaan alkaa lähentyä loppuaan ja ihmiset lähtevät kuka minnekkin.
Onneksi seuraava talvi on taas heti tulevan kesän jälkeen!


PS. Juuri avasin paitatehtaan lähetyksen tuolta Eldasta. Nyt on saatavilla seuran teknisiä paitoja lisää koossa XL sekä myös suurinta kokoa XXL! Väreinä ovat tutut valkoinen ja musta!

1 kommentti:

  1. Elchestä löytyy muuten myös Bikila, jolla on todella laaja valikoima juoksukenkiä, vaikka onkin pieni liike. Kuten Miklos totesi, hintataso on samaa kuin Suomessa ja mm. omasta suosikistani Brooks Summonista piti maksaa n. 10 e enemmän kuin täällä Härmässä. Mutta kun pitää löytää oikeaa kenkää omaan jalkaan, niin muuta ei voi.

    Nyt sitten kaikki peliin Murciassa caffilaiset, näyttäkää niille vielä kerran !

    VastaaPoista