17 maaliskuuta 2011

MURCIAN PUOLIMARATON


Olemme juuri saapuneet Murcian keskustaan ja lähdössä kilpailupaikalle juoksunumeroita noutamaan. 7 juoksijaa ja 2 huoltajaa oli ryhmän koko tällä kertaa.
Sää oli suosiollinen ja kilpailureitti on tasainen ja avara tässä kaupungissa.




Juoksunumeroiden nouto kilpailupäivän aamuna on aina hieno tapahtuma. Valtavasti porukkaa ja nopeasti vetäviä jonoja kun virkailijat etsivät jokaiselle omansa!



Paikallisen urheilukeskuksen tienoilla kävi hurja hyörinä. Jännitys tiivistyi ja tunnelma parani hetki hetkeltä. Noin 2000 juoksijaa oli lähdössä hetken kuluttua kiertämään Murcian keskustan katuja kauniissa kevätsäässä.



Seitsemän caffilaista lähti numero rinnassaan kauden päätöskisaan. Yhteishenki oli kohdallaan ja hymy herkässä, kun jännitys tiivistyi lähtölaukausta odotellessa.



Maalisuoralla loppukirissä tunnelma on aina kohdillaan. Muutama sata metriä maaliin ja puolimaraton on takana. Kaikkensa antaneena ja epämukavuusalueella puolitoista tuntia viettäneenä fiilis on aivan mahtava!



Tyytyväiset auringon lämmittämät juoksijat nautiskelivat maalissa kylmää olutta ja cocista! Hieno oli kilpailu ja reitti todella hyvä.



Olli pokkasi taas varmalla juoksullaan kultaa!
Hyvin juoksu kulki hänellä täällä ja vauhti vaan kiihtyi loppua kohden.




Kauden päättäjäisiä vietimme perinteiseen tapaan viihtyen.
Kaikki olivat terveinä kilpailusta ja mieli oli jo tulevassa kaudessa.




Saunoimme porukalla vielä kerran Peten puusaunassa.
Myös allas sai kyytiä ja grilli oli kuumana sekä tietysti pizzaa ja kaljaa kului hurjasti!

2 kommenttia:

  1. Kateellisena on joutunut seurailemaan teidän kevätpuolen kautta siellä. Meillä täällä on juuri nyt pahimmat juoksukelit kun päivällä sulavaa ja yöllä jäätyy, mutta eiköhäm kohta ala tossu pitämään.

    Onnittelut päätöspuolikkaasta ja hyvää paluumatkaa niille, jotka nyt palailevat.

    Vesku

    VastaaPoista
  2. Kiitos kovasti Miklokselle kaikesta ja Petrille ja jälkikasvustolle sekä Sepolle loppukinkereistä. Meillä oli pikkusen Sepon kanssa mukavata tehä tuo taksimatka pikkusen "laajempana" mitä oli alunperin tarkotus. Veskulle terveisijä myös.

    VastaaPoista