13 helmikuuta 2017

ORIHUELAN PERINTEINEN PUOLIKAS

Caffilaiset olivat mukana Orihuelan puolikkaalla muistaakseni jo kymmenennettä kertaa. Tällä kertaa tosin päädyimme juoksemaan toista kertaa mukana olleen 8 kilometrin kisan. Syy tähän oli se, että teimme samalla yhdistelmäharjoituksen fillari-juoksu-fillari.
Eli Torreviejasta pyörillä kisapaikalle ihan reippaalla tempolla, heti perään 8km juoksukisa ja lopuksi pyörillä takaisin Torreviejaan hieman pidemmän reitin kautta.
Päivän ulkoilukiintiö täyttyi näin mukavasti!

Lähtöpaikan tuttu tunnelma musiikin ja valtavan puheensorinan kera!

Startti tapahtui 10.30 ja tällä kertaa lämpötila oli siedettävän mukavan kohtuullinen. Täällähän on perinteisesti ollut startissa todella viileetä... pahimmillaan jopa vain +4 astetta!


Osallistujamäärät esp kisoissa ovat alkaneet viime vuosina hieman laskea. Buumi näyttää siis olevan ohitse mutta kyllä vielä porukkaa onneksi riittää.

Puolikkaalle starttasi vajaat 1000 juoksijaa ja kasille vajaat 600 juoksijaa. Trendi näyttäisikin olevan että lyhyemmät matkat kiinnostavat nykyään väkeä enemmän.
Reilut 10 vuotta sitten kun aloittelimme täällä niin tarjolla oli lähes yksinomaan vain puolikkaita. Nykyään onkin ohessa useita lyhyempiä matkoja aina mailista lähtien.

Maalisuoralla oli ne perinteiset kolme kaarta ja punainen matto!

Keskustan toriaukea täyttyy aina ääriään myöten tässä tapahtumassa.

Matte oli ylivoimainen naisten 8km kisassa ja pokkasikin ykköspytyn hienolla juoksullaan. Tosin ei hänen tarvinnut tällä kertaa kaikkea edes peliin laittaa!

Tuloksia: http://www.chiplevante.net/2017MMORIHUELA/clasificaciones.asp
Video startista: https://www.youtube.com/watch?v=d57AdvTrzPs&list=PLpyPpjUoocs0LvXYqtk4O3Kw56-ofoNIr

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti