07 elokuuta 2016

PORVOON KUNTOAJOT 7.8.2016

Tämän sunnuntain sää oli täydellinen pyöräilyyn. Keskilämpötila kisan aikana oli +17 astetta ja pieniä vilvoittavia sadekuuroja saatiin juuri sopivasti. Tuuli ei haitannut menoa ollenkaan.

Ennakkoon ilmoittautuneita oli lähes 200kpl + sitten lähtöpäivänä mukaan tulleet. Kokonaismäärä selviää myöhemmin kunhan tulokset eetteriin tupsahtavat.

Vauhtiryhmien vetäjät tekivät työnsä paremmin kuin hyvin. Kaikki ryhmät tulivatkin perille 110km:n reitiltä noin 1km/h nopeammalla keskarilla kuin oli suunniteltu. Ryhmäläiset tykkäsivät kun pääsivät hieman petraamaan omaa vauhtiaan kuin huomaamattaan!
Totuushan on, että ryhmässä ajo ja varsinkin se peesaus säästää polkijan voimia eri arvoiden mukaan jopa 30-40%. Onnistumisen ilo on huikea kun huomaakin pystyvänsä huomattavasti parempiin tuloksiin kuin yksin polkiessa.
Kaikki (melkein) keinot ovat sallittuja kunhan lisäävät harrastuksen motivaatiota!

Sanoisinko että höyryillä mentiin... tuo pullistuma eturenkaassa aivan odottaa räjähtämistään!

Hyvin oli tapahtuma järjestetty taas kerran. Kyllä Porvoossa nämä hommat osataan!

Lisää hyviä kuvia Akilleen facessa: https://www.facebook.com/Porvoon-Akilles-cycling-644561912254259/ Tulokset:http://www.tulospalvelu.profiili.fi/SIRA_Files/downloads/SAAPUNEET/2016/porvoo_7.8.htm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti