08 kesäkuuta 2016

CAFFIN SALDO TALVIKAUDELTA 2015-2016

Mennyt talvi oli Alicantessa poikkeuksellisen lämmin ja vähäsateinen. Eikä niistä toissatalven kovista tuulistakaan ollut jälkeäkään. 
Espanjassa lama on väistymässä ainakin rannikkoseudulla. Uusia yrityksiä on perustettu ja rakentaminen on päässyt hyvin vauhtiin.

Otimme osaa yhteensä 28:aan juoksukilpailuun eli starttasimme keskimäärin enemmän kuin kerran viikossa.
Kilpailuissa juostu matka oli yhteensä 379km. Enimmäkseen kymppejä ja puolikkaita mutta mukana oli myös muutama 5-7km kisa sekä kahden ja neljän tunnin kisa.
Palkintosijoja saavutimme yhteensä 37kpl. Näistä 22kpl oli kultaa, 12 kpl hopeaa ja 3 pronssia. Ei hullummin!

Ranta on Caffilaisille tärkeä! Sopivan pehmeä ja kova samalla kertaa sekä viileähkö +12-14 asteinen merivesi mahdollistaa palauttelun lenkin jälkeen.

 Vihreyttä ja luonnon rauhaa löytyy talvisin hyvin. Turistit kun tulevat vasta toukokuusta alkaen...

 Keilailu on noussut suosikiksemme. Lähellämme on 2 keilahallia. Toinen on narukeiloilla ja rennompi paikka. Toinen on sitten parempi jossa niitä tuloksia tehdään.


 Gokartratoja seudulla on kolme ja kyllä me kumia niillä poltellaan vähintäin kerran kuussa.

 Vuoristot kutsuvat Caffilaisia säännöllisesti. Onhan tämä Vega Bajan laakso käytännössä lähes ympäröity isoilla ja pienillä kukkuloilla.

 Maantiepyöräily on nykyään lisännyt suosiota keskuudessamme. 3-5 kertaa viikossa suuntaamme maaseudun tasaselle tai vuoriston nousuihin.

 Golfia käymme lyömässä aina silloin kun sää estää juoksun tai pyöräilyn. Tai muuten vain jää muutama tunti luppoaikaa...

Kolme uimahallia ovat myös tulleet tutuiksi Caffilaisille. Muutamat meistä tähtäävätkin triathlonin suorittamiseen. Saapa nähdä jääkö siihenkin koukkuun...

Kunniajäsenemme Riku on myös tykännyt talvet espanjassa hengailla. Onhan siellä paljon kavereita ja vapautta liikkua ilman hihnaa.
Riksa viettää 14v. synttäreitä 29.7.2016 ja pitäneekin kysyä josko se haluaisi oikeasti osa-aikaeläkkeelle näistä hommista jo jäädä :)

Caffin kausi Alicantessa starttaa taas lokakuussa. Kesän sporttaamme siis Suomen kamaralla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti