02 huhtikuuta 2016

EL CAMPELLON KYMPPI

Campellon kympin ja vitosen reittiä oli muutettu viime vuodesta. Vielä nelisen vuotta sitten sama kisa käytiin aivan rannan tuntumassa ja lähtö- sekä maalialue olivat satamassa. Sen jälkeen tapahtuma siirrettiin keskikaupungille leveämmille baanoille. Nyt juoksijoiden määrän lisääntyessä oli tehty siis uusi, mutta muutos ei ollut välttämättä onnistunut monien kapeikkojen vuoksi.

Dorsalien noudossa aamu kahdeksalta ei ollut vielä tungosta.

Täällä on auton saanut aina hyvin lähelle tapahtuma-aluetta sillä aivan vieressä sijaitsee iso hiekkakenttä. Taustalla näkyvän vuoren sisällä on muuten ihan ok tippukiviluola nimeltään Busot!

Viitosen startti oli ensin klo. 09.00 ja maaliintulijoita oli 274 kpl. Voittajan vauhti oli 3.16/km.

Lämpö nousi mukavasti aamun edetessä ja tapahtumapaikka alkoi täyttyä.

Kympin startti tapahtui klo. 10.00, maaliintulijoita oli 650 kpl ja voittajan vauhtina oli 3.19/km.

Mukava kohtaaminen pääkadulla erivauhtisten juoksijoiden kesken!

Osan matkaa reitti kulki keskustassa olevan puiston sisällä.

Rantapaseo eteläänpäin oli ensin vuorossa. Edes merituuli ei vaivannut juoksijoita.

Rannan kääntöpisteen jälkeen suuntana oli pohjoinen eikä aurinko paistanut enään silmiin...

Pari kilometriä juostaan myös pikkukaupungin keskustan katuja.

Hyvin meni Caffilta kisat sillä Vesku juoksi pronssille!