16 maaliskuuta 2015

MURCIA 15.3.2015

Murcian aamu valkeni kuulaana ja lähes tyynenä kuten useasti ennenkin. Dorsalien noudon jälkeen oli taas lämmittelyn paikka.
Mikloksen olo oli niin kettumainen että vaihtoi matkan vain yhdeksi kierrokseksi. Vaihto sujuikin yllättäen täysin vaivattomasti.

 Starttiviivalla oli tungosta sillä samassa karsinassa yli 2000 juoksijaa. Puolikkaan ja kympin lähtijät sulassa sovussa. Puolikas juostiin kahtena kierroksena ja kymppi yhtenä.

 Baanalla on tilaa kyllä juosta kun kaikki ajokaistat on otettu juoksijoiden käyttöön.

 Osa reitistä meni keskustan korkeahkojen talojen katveessa.

 Aurinko helli maaliintulijoita huoltoalueella. Oluttakin oli maan tavan mukaan taas tarjolla mutta vain 2 prosenttista...

Uuno juoksi hienosti oman sarjansa voittoon!
Kyllä muutkin olivat melko tyytyväisiä suoritukseensa vaikkei pyttyjä enempää tullutkaan tällä kertaa.

Tulokset puolikas: http://www.crono3.es/files/carreras/MMMU1521K.pdf
Tulokset kymppi: http://www.crono3.es/files/carreras/MMMU1510K.pdf

3 kommenttia:

 1. Kyllähän Suomilantijassa olis kyl opettelua tuossa juoksubaanahommassa vielä rutkasti. Murcian "kylän" keskustassakin on kadut saatu suljettua molempia kaistoja myöten juoksijoijen käyttöön, vaikka "kylällä" kokoa piisaa usijammalleki Suomilantijan "suurkaupungille" asti.

  VastaaPoista
 2. No onhan Suomen suurimmalla maratonilla sentään osa teistä suljettu kisan ajaksi, ainakin alkumatkasta. En tiedä miten muuttuu nyt kun reitti uudistui. Muutama vuosi sitten kun samaisen kisan yhteydessä juostiin SM-maraton, niin vain pariin otteeseen piti väistellä juoksukaistaa vastaan tulevaa bussia. Joitain SM-maratoonareitakin oli risteyksessä pyydetty pysähtymään että autot pääsisivät välillä ajamaan läpi.

  Yksi ongelman aiheuttaja tuossa kisassa on se että se halutaan välttämättä järjestää launtai-iltapäivällä. Sunnuntaiaamupäivä olisi liikenteenkin kannalta huomattavasti helpompi.

  VastaaPoista
 3. Torta puhut Timo...heh....kyl tuo juoksian pysäyttäminen auton ohipääsyy (jos ei oo lanssi, polliisi tai paloauto) varten saattasi kyllä tavallisillakin hermoriekaleilla varustetun juoksijan saaha riehaantumaan enemminkin. Siinä väsyksissä kun on muutenki työtä pystyssä ja suunnassa pysymisen kanssa. Liikenteen ohjaajien pitäs ja muutama mara juosta, ennenku päästäsivät ne muita pysäyttelemään.

  VastaaPoista