27 lokakuuta 2014

BENEJUZAR 10 KM

Kaikista normaaliaikaan siirtymisen manöövereistä ja varmisteluista huolimatta Miklos laittoi kellon kuitenkin soimaan vanhan tavan mukaan jo 06.00.... no eipä olisi tarvinnut ihan niin aikaisin herätä kun kisapaikka on tuossa alle puolen tunnin päässä.
Näimmepähän kuitenkin auringon nousevan merestä!

Benejuzarin pikkukylä on sympaattinen. Kaupungintalo, kirkko ja keskustori on nähtävissä yhdellä silmäyksellä. Myös pitkä jono dorsalien noutoon näkyi ja tuntui niin tutulta.

Caffin iskujoukkue oli tämän näköinen ennen starttia. Kymmenen kilsan juoksun jälkeistä kuvaa ei kannata näyttää, sen verran mäkinen reitti oli kyseessä.

Lähdön tunnelmaa eliksiirien tuoksussa ei voita mikään! 

 Näin lähelle starttia ja reittiä emme ole autoamme ennen saaneetkaan. Juomapiste oli tosin juuri tuossa edessä (takana) ja muutama puteli taisi osua melko lähelle, onneksi ovat muovia...

Oli melkein unohtunut viime vuodesta miten pitkä nousu reitillä olikaan. Taisin jo silloin manata että tänne en enään koskaan tule mutta niin ne ikävät unohtuu ja hyvät jää mieleen.
Nousua oli rapiat pari kilsaa ja ihan riittävässä kulmassa.

 Onneksi tälläkin reitillä on saman verran ala- kuin ylämäkeäkin. 2 kierrosta juoksimme mm. leirintäalueen ohitse josta leijui melko hyvä grillin tuoksu.

 Maisemat ovat hyvät tässäkin kisassa. Taustalla isot vuoret ja lähempänä pellot ja jyrkänteet.

Maalisuora on mukavan loiva alamäki ja kannustajia riittää! 

Uuno pokkasi pronssia aikuisten miesten sarjassa! Me kaikki muut pääsimme myös maaliin ihan päivän kuntoamme vastaavassa ajassa!

Tulokset: http://www.chiplevante.net/2014KMBENEJUZAR/clasificaciones.asp

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti