11 tammikuuta 2014

PILVIEN ALLA JUOKSIJAN TAIVAASSA

 Tämä tuulimylly on treffipaikkamme Lo Paganin mutkassa silloin kun sielläpäin juoksemme. Nyt oli tarkoitus hilpaista koko lenkura suolajärvien ympäri eli 12km.

 Alkumatkasta on kilsan verran tasaista tiilipintaa kohden La Mangan niemeä.

 Sen jälkeen tulee paras osuus eli tasaisen säämiskäinen hiekkapinta pituudeltaan noin kolme kilometriä. Alussa neljän kilsan matkalla on siis vettä molemmilla puolilla, oikealla sisämeri mar Menor ja vasemmalla isot suola-altaat.

 Säämiskäosuuden loppupuolella on pieni idyllinen venesatama. Tosin mielestäni nämä samat veneet ovat olleet aivan samassa paikassa jo 7 vuotta.... hmmm...

 Ennen rantsua on pieni osuus suola-aavikkoa ja pensaspolkua hiekkapohjalla. Joskus kovien sateiden jälkeen tässä on paljon vettä.

 Seuraavaksi juostaan noin kolmen kilometrin verran välimeren rantaa. Nyt oli hyvä pinta kun aiemmat isot aallot olivat jo poistuneet ja tasoittaneet hiekan.

 Rantsun jälkeen on 3,5 km samaa hiekkasäämiskää kapeammalla uralla. Kovalla tuulella tällä osuudella ei meinaa pystyssä pysyä...

Vikat 1,5km on sitten asvalttia tai tiilipintaa kuinka vain. Tällä osuudella on hyvä tehdä loppukiri... 
 Täällä on tehty ehkä parhaimmat treenit eikä paikkaan helpolla kyllästykkään! Lähtöpaikalla on myös lukuisia kahviloita ja ravintoloita tankkausta varten! 


Huomenna sunnuntaina 17 Caffilaista lähtee El Campelloon juoksemaan 6,3km aamulenkkiä. Mitalijahdissa olemme siis taasen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti