08 joulukuuta 2013

TORRE PACHECO

Kirpakka aamuaurinko saatteli meidät reilut 30km eteläänpäin ja Torre Pachecon pikkukaupunkiin.

Viivalle oli asettumassa reilut tuhat juoksijaa. Matkoina olivat tällä kertaa 11km ja puolimaraton.

Lähtötunnelman kohotessa meteli taasen lisääntyi.

Tämän kauungin reitti on kyllä maailman tasaisin. Ainot korkeuserot tulevat tiessä olevista suojatien korokkeista!

Tuuli oli lähes olematon onneksi kun peltojen reunassakin mentiin...

Kannustus on täällä hyvää ja spinningryhmäkin oli hengessä mukana radan varrella!

Maaliviiva ja punainen matto!

Kilpailun jälkeen pöydät notkuivat syötävää ja juotavaa samaan hintaan niin juoksijoille kuin huoltajillekin!

Olli juoksi hienosti kultaa puolikkaalla!

Myös Alpo juoksi hienosti hopeaa 11km matkalla!

Melkoinen ruuhka pikkukaupungissa ilmaisen ruoan nauttimisessa!

Juhlat ovat ohitse ja todella hieno päivä takana. Harvoin menee kilpailumatkalla kahdeksaa tuntia kuten tässä kaupungissa!