17 marraskuuta 2013

74:N MUTKAN KILPAILU


Legendaarinen Montenissoksen syyskisa käytiin taas mitä parhaimmassa kelissä! Neljä Caffilaista oli virittänyt vermeet ja mielet pikkukaupungin mutkista selviämiseen. Onhan tässä kisassa 37 käännöstä per kierros!
Vitosella se jää tuohon määrään ja kympin matkalla tietty 74 kpl ... pää pyörällä ja kompassi sekaisin taas kerran!



Mukava pikkukylä peltojen keskellä ja reittivalinta mielenkiintoinen!



Lähdön tunnelma on täälläkin cokiksen ja cervezan varjossa lähes täydellinen!



EU:n myötä Suomenkin lippu näkyy espanjassa nykyään melko usein. Tällä kertaa melko pienenä palkintopöydän takana, mutta kuitenkin!



Noin 300 juoksijaa täyttää hyvin pikukaupungin kadut ja kujat. Paikalliset asukkaat ovat paraatipaikalla reitin varrella aamutakeissaan kunhan vain ulko-oven avaavat.



Reilun kilometrin osuus oli maaseutua appelsiinipuiden ja artisokkapeltojen katveessa.



Maalisuoran elävät tienviitat! Pojat jaksoivat olla kärsivällisesti reitinohjaajina viitosen maaliinsaapuville ja kympin toiselle kierrokselle jatkaville!



Juoksu-urakan jälkeistä paistattelua lämpöisessä auringossa maalialueella kaupungintalon edustalla.



Tällä kertaa ei tullut palkintosijoja seuraamme mutta hyviä pistesijoja kumminkin.
Kaikki Caffilaiset olivat toki tyytyväisiä tuloksiinsa ja henkilökohtaisia enkkojakin tehtiin taas! Juoksijan bolsassa oli mukavat eväät + tekninen paita. Selviäisikohän tuolla ravintomäärällä ensi sunnuntain Benidormin kisaan asti ja uusiin eväspalkintoihin...

http://www.chiplevante.net/2013KMMONTESINOS/clasificaciones.asp



Juuri tuli viestiä Teneriffalta jossa Kaitsu oli juoksemassa Santa Ursulan ylämäkijuoksun. Kilpailussa oli mukana omana kisanaan paikallisen poliisin ja turvamiesten osio, jotenka eipä tarvinnut varkaita ainakaan pelätä!
 
 
 
 
 
 
Ja voittohan sieltä Caffille tuli hyvällä juoksulla! Onnittelut Kaitsulle ja kiitos kun pelastit viikonloppumme mitalijahdin!
 
 
 
 
 

1 kommentti: