05 syyskuuta 2013

SPESSUN SISÄÄNAJOA


Seuramme kalustoon on tullut lisää pyöriä.
Specialized Roubaix (koko 56) Campan osilla on saanut viime päivinä kyytiä ja säätöä. Kyllä tuosta vielä hyvä aurinkopyörä espanjan tiestölle saadaan.
Tarkoituksenamme onkin tulevana talvena harjoitella myös duathlon kisoja silmälläpitäen. Nyt jo viidellä caffin jäsenellä on asianmukaista kalustoa hankittuna ja joukkue on kasassa.
Kyllä poltteli viime viikonlopun TDH, mutta työkiireiden takia jäi väliin tällä kertaa. Tosin kyllä Caffi oli siellä edustettuna Peten toimesta ja hienosti alle viiden tunnin 140km polkikin!



Maastopyöräilyä emme toki tule jättämään ja viime talvena hankittu Mondraker Finalist pääsee taas pikapuoliin kuiville kivikkopoluille!

Reilun kuukauden kuluttua Caffin auto ja peräkärry on pakattu ja suuntaamme etelään. Vielä hetken harkitsemme ajammeko ruotsin ja tanskan läpi vai otammeko perinteisen trawemunden lautan....



Tänä syksynä mukaamme lähtee 8 pyörää, Vespa Primavera ja Peugeot Satelis! Retun avustuksella saimme pyöränkuljetusboxeja riittävästi ja yksi on vielä vapaana tarvitsijalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti