11 heinäkuuta 2012

AIDEMARCHA 2012

Mahtava iltapahtuma alkamassa ja caffin naiset ja miehet uusissa paidoissaan! Naapurikaupunkimme San Javierin iltavitonen houkuttli paikalle lähes 600 maaliintulijaa juoksukategoriassa. Saman matkan sai myös kävellä ja startti olikin tuntia aikaisemmin.
Useat espanjan juoksukilpailut tai paremmin sanottuna juoksutapahtumat ovat samalla myös hyväntekeväisyyden asialla. Aidemarcha huomio liikuntarajoitteisia ja avustajan kanssa juoksijoita ja kävelijöitä. Hieno keino saada ihmiset mukaan liikkumaan toisten samanhenkisten kanssa riippumatta fyysisestä tilanteesta.
Iki-ihanat caffin tytöt nauttivat carnevaalitunnelmasta ja erottuivat edukseen edustaessaan Suomea kaukana espanjan maaseudulla keskellä kesää!
Lämpöä illalla 21.00 jälkeen oli aivan riittävästi uskokaa pois! Kisan jälkeinen kylmä cocis ja ystävien onnittelut ja halaukset ovat parasta antia mitä voi toivoa. Urakka takana ja kaikki olivat tyytyväisiä suoritukseensa.
Juoksukuvia lisään myöhemmin kunhan ne tuolta arkistosta löydän:)

Caffin tytöt hymyilivät kilpaa Manolon kameralle!
Reitti oli siis 5km pituinen ja pientä alamäkeä koko ajan. Lähtö oli kylän kirkon luonta sisämaasta ja maali oli rantapaseolla meren luona. Oiva tilaisuus kisan jälkeiselle viileähoidolle ja yöuinnille lähes autiolla hiekkarannalla:)

Seuraava kisamme saattaapi olla vaikka Jumillan kymppi 21.7. illalla kello 20.00!
Tervetuloa mukaan juoksemaan!

http://www.aidemarcha.com/wp-content/uploads/2012/07/AIDE2012.pdf3 kommenttia:

 1. Jipii, hyvä Suomi. Näin sitä maailmaa valloitetaan ja ostetaan Epsanja pois, varmaan saa kohta halavalla. Onko kanavan varrella kypsiä appelsiinejä?

  VastaaPoista
 2. Ai niin, onkos noi vihiriät paidat uusinta Gaffin edustusta? Joko niitä on myynnissä, vai saako vasta paikan päältä?

  VastaaPoista
 3. Pääsääntöisesti on ollut niin, että täällä pohjoisessa on tämä aika kesästä ollut kivaa viettää, mutta juuri nyt, taas kastuneena ja koivet kipeinä voisin vaikka vaihtaa Costa Blancan lämpöön. Mutta kun se ei käy.

  Jos caffilaisia on liikkeellä Pirkanmaalla elokuun alussa, niin tulkaapas hilpaisemaan Yöhölkkä ! Nyt mekin opettelemme myös tuota hyväntekeväisyyspuolta.

  Ks. http://pirkkalanyoholkka.blogspot.fi/

  t: Vesku

  VastaaPoista