25 kesäkuuta 2012

BENIFOFARIN MAILI


Juhannusaaton kilpailuna caffilaisilla oli Benijofarin mailin katujuoksu.
Startti oli 21.30.... tai pikemminkin 20.30 eli se oli ja meni meiltä sivu suun kun järjestäjät olivat aikaistaneet sitä tunnilla jalkapallomatsin takia!
Kaikki on mahdollista tässä kulttuurissa ja yllätykset seuraavat toisiaan....:)
Nooh.... onneksi espanja voitti matsin ja me juostiin oma aattokisa paikallisen kanavan vartta seuraillen. Jokainen meistä voittikin oman sarjansa ja mainetta ja kunniaa sateli joka suunnasta:)


Jadekin oli hengessä mukana kirittämässä meitä muita!

Ilta alkoi jo käntymään yöksi kun jätimme napurikaupungin valot taaksemme ja siirryimme Torreviejaan aaton viettoon!
Pojat nautivat palautusjuomana Sangriaa pinkeillä pilleillä ja tytöt olutta tölökeistä:)

Kyllä tässä maassa juhanusta osataan viettää.Satoja kokkoja oli sytytetty pitkin rantoja ja kaupunkia.... Ihmetellä täytyy ettei rutikuiva maa syttynyt pahemmin metsäpaloiksi!
Juhlat jatkuivat aamuun asti ja rituaaleihin kuuluu myös nuotion yli hyppiminen ja meressä kastautuminen juuri keskiyöllä!


2 kommenttia:

  1. Joopa joo, eihän se nyt voi aina onnistua että olis ajallaan kisoissa. Kuvia kateellisena katsellessa kyllä näyttäis hyvin pitkälle siltä, ettei tainu jäädä harmittamaaan. Ja meneehän tuo nyt tämän kerran "äkkinäisen" piikkiin. Kesäkisat on ihan erijuttu kuin talvikisat, heh heh hee.

    VastaaPoista
  2. Mukavaa ja lämpöstä siellä näyttäs olevan kesälläki. Perslantijassa sateet ja itikat ja liijan kovat vastalaineet lyöpi venneeseen tämän tästä...heh-heh. Koittakaa "työ" siellä pärjäillä. Myö täällä viherryttää lissää.

    VastaaPoista