24 huhtikuuta 2012

KEVÄÄN KUULUMISIA

Kutsumanimeltään Caffin kulunut talvikausi 2011-2012 oli seuramme toiminnalle myönteisen uudistava ja samalla kilpailullisesti menestyksekäs.
Seuraan on liittynyt jo kaikkiaan 48 jäsentä ja olemmekin profiloituneet selkeästi juoksun harrastajien kohtaamispaikaksi.

Talviaikaan Torreviejan seutu onkin juoksemiselle yksi Espanjan parhaimmista hyvien säiden sekä lukuisien kilpailutapahtumien vuoksi. Oma päätapahtumamme oli tänäkin kautena Torreviejan oma puolimaraton helmikuun lopulla.

Kuluneena talvena osallistuimme yhteensä yli 30 juoksutapahtumaan ja palkintosijoja saimme yli 20.Olemmekin jo hyvin varteenotettava juoksuseura haastamaan espanjalaisia kollegoitamme!

Caffin jäsenet koostuvat hyvin monen eri tason juoksijoista. On lähes "ammattilaisia" omien ikäsarjojensa mestareita, sekä vasta juuri juoksuharrastuksen aloittaneita.
Samanhenkisyys ja kiinnostus kunnostaan huolehtimiseen nivoo meitä hyvin yhteen!
Jatkossakin kaikki Torreviejan ympäristössä juoksua harrastavat ovat tervetulleita iloiseen joukkoomme, niin treenaamaan kuin osallistumaan kilpailuihinkin.

Ohjattua toimintaa järjestetäänkin taas ensi talvena ajalla 15.10. - 15.4. Tarkoituksena on jatkaa perinteisiä yhteislenkkejä, pituudeltaan 10-50km niin maastossa kuin maanteilläkin.
Suosioon nousseet ratatreenit urheilukentällä sekä seuran omat cooperin testijuoksut ovat myös ohjelmassa.
Viikonloppuisin tulemme osallistumaan pääasiassa puolimaratonien ja lyhyempien matkojen juoksukilpailuihin jotka järjestetään enintään 100km säteellä Torreviejasta.
Kuljetus kilpailupaikalle hoidetaan myös jatkossakin seuran puolesta.
Tulevana kautena on myös mahdollisuus majoittua edullisesti mutta laadukkaasti seuran järjestämään yhteismajoitukseen juoksuleirin ajaksi.

Pidetään kunnostamme huolta!

Juoksuterveisin,
Mikko Lanki
puheenjohtaja
CA Finlandia TorreviejaKuluvan kauden kilpailuista suurin osanottomäärä oli 10 kpl Caffilaisia naapurikaupunkimme kympillä Benijofarissa.Talven suurin palkintosaalis tuli el Campellosta. Yhteensä 6 mitalisijaa vaikka juoksijoita oli vain viisi.Ylivoimaisesti suosituin juoksupaikkamme on la Matan hiekkaranta. Kevättalvella +24 asteen helteessä meitä oli ennätysmäärä 9 kpl juoksemassa 20km lenkkiä!

Näiden kuvien myötä toivotan kaikki tervetulleeksi juoksemaan kanssamme näihin mahtaviin maisemiin ja nauttimaan mukavien ihmisten seurasta!

2 kommenttia:

  1. Hieno kirjoitus! Nähdään taas syksyllä! -Jani

    VastaaPoista
  2. Jep, Kiitos Mikko kaikesta aikasemmasta. Toiveeni olis, että ens kevättalvella voisin olla Torressa vähintään 4 viikon jakson (juoksukuntosena tai ilman sitä?). Hyvää Vappua ja kesää ja koita jaksaa kesä taas puurtaa!

    VastaaPoista