19 helmikuuta 2011

HYVÄKSI TESTATTU


Teimme perinteisen lauantailenkin luonnonpuistossa ja pääsimme testaamaan uusia paitojamme. Kyllä on mukavaa kun fiilis on kohdillaan ja välineet kunnossa!



Hyvin kesti testilenkistä myös selkäpuolen painatukset. Juokseminen tuntui ikäänkuin keveämmältä uusi paita päällä! Kyllä ne vaan on komeat :)


Huoltoautomme sai myös caffin tunnukset takakulmiinsa. Pitänee skarpata vielä hieman lisää tuolla liikenteessä. Nyt on taas hieman paremmin tunnistettavissa ja varsinkin kun liikkuu tuollai edustustehtävissä!



Lauantaipäivän ratoksi vielä lätkittin lentopalloa pari tuntia tuolla la matassa. Meillä on uusi pallo joka oli alussa todella liukas. Nyt se alkaa pikkuhiljaa olemaan tarpeeksi hiekan karhentama jotta paremmin hyppysissä pysyy!

1 kommentti:

  1. Kylläpä teidän siellä kelpaa ! Ei kai se mitään, jos tähän vähitellen tottuisi, mutta kun tulee yht'äkkiä näihin -20-30 C kylmyystiloihin, niin ankeaa se on. Kyllähän täällä jo valoa on, mutta niin kylmää ja ilma on myös niin kuivaa sen suurkuluttajalle, että verta saa niistellä.

    Lisää tsemppiä teille vielä uudesta paidasta, mutta kuitenkin omat rennot suoritukset Torren puolikkaalla !

    VastaaPoista