10 tammikuuta 2011

LOPPIAISEN SIESTAT



Suomalaiset lähdössä loppiaispäivän viettoon. No mitens muuten kuin lenkkarit jalkaan ja baanalle. Tällä kertaa oli enempi fiilistelylenkki edessä pituudeltaan noin 20km. Suunnitelmana oli juosta naapurikaupunkiin kahville ja sitten takaisin kotiin. Yhteislenkki onnistui täydellisesti ja tästä tehdään kyllä perinne!




Mäkiä tästä kaupungista löytyy riittämiin, kunhan siirtyy rannikolta sisämaahan.
Fiilis on täydellisesti kohdillaan ja sää hellii menoa.




Kapeilla San Migueleroksen (nykyisin siis San Miguel de Salinas) kaduilla voi aistia historian havinaa. On uutta ja vanhaa rakennusta vieri vieressä. Historiankirjat kertovat, että ensimmäiset asukkaat tulivat tänne jo noin 5000 vuotta ennen ajanlaskumme alkua.





No minnekkäs muualle kuin baariin kaljalle... eikun KAHVILLE!
Mikkelin parhaat kahvit löytyvät todellakin täältä.
Nykyään ne voi nauttia myös sisällä, kun tuo tupakointikielto kaikissa julkisissa tiloissa on otettu ihan tosissaan. Tiukkaa voi espanjalaisille tehdä mutta toivotaan parasta.





Parasta antia juoksijalle näillä kulmilla.
64km pitkä kanavanvarsi on lähes täydellinen, juomavettä kanavassa ja appelsiineja ruoaksi toisella puolella.





Retu harjoitti vielä kerran harvinaista taitoaan ja kahmaisi muutaman appelsiinin tien vieressä olevalta tarhalta. Hänen saaliinsa ovat olleet aina paljon mehevämpiä ja makeampia kuin meidän muiden... hmmmm.... mikä on hänen salaisuutensa?




Loppiaisen fiilistelylenkki melkein takana.
Olemme kaupungin ehkä korkeimmalla kohdalla josta on aivan huikeat näköalat joka suuntaan. Vielä 3km alamäkeä ja sitten voitonjuomat kutsuvat!

1 kommentti:

  1. Viikko sitten oli loppiainen. Voi kuinka ikävä on sinne! Iloisia keveitä juoksuja sinne. helena

    VastaaPoista