11 huhtikuuta 2010

ELCHE 11.4.2010

Euroopan suurimman palmupuiston puolimara oli taas mahtava kokemus!
Ensimmäisellä puoliskolla oli enempi ja vähempi mäkiä. Pitkiä loivia ylöspäin ja onneksi myös alaspäin, sekä lyhyitä jyrkkiä ylös ja alas eli voimia kuluttava reitti heti alusta alkaen.
Reilut 2000 juoksijaa mahtui hyvin leveille kaduille palmujen alle.
Osan matkaa mentiin myös vanhassa kaupunginosassa hyvin kapeilla kävelykujilla, joissa onneksi oltiin myös polttavalta auringolta hetken aikaa suojassa.
Tapana täällä on laittaa juoksijat yhteiselle ilmoitustaululle, josta voi tarkistaa oman juoksunumeronsa ja tsekata löytyykö sukulaisia samasta härdellistä!
Tunnelman luojina espanjalaiset ovat aivan omaa luokkaansa eikä tämä tehnyt poikkeusta. Musiikki soi 110db ja kuuluttaja yritti kertoa kaupungín historiasta samaan aikaan. Ainoat faktat minkä bongasin, oli että espanjan vanhin puolikashan se tässä eli 38:s kerta kun tämä kisa järjestetään ja reittiennätys 1.01.xx eli ihan hyvä mäkisyydestä huolimatta.
Tämän kilpailun myötä tulee kyllä palmukiintiö täyteen pitkäksi aikaa!
Kotiin tultuani ja saunaa lämmittäessäni kuulin pientä vikinää pukuhuoneen nurkasta ja jopas jotakin! Olin unohtanut oven raolleen ja yksi naapuruston monista villikissoista oli tuonut 4 vastasyntynyttä poikastaan hoteisiini! Hmmmmm..... olen lähdössä ylihuomenna ajelemaan suomea kohti ja talossa on kissanpoikasia... Jos jollain on antaa hyviä vinkkejä, niin mielelläni otan vastaan!

http://www.atletismodecatlon.com/











4 kommenttia:

  1. Mahtavaa, että kisa meni hyvin. Mutta voi nuita poikasia, ei voi olla söpömpiä......

    VastaaPoista
  2. Turvallista matkaa Suomeen. Vajaan parin viikon päästä Hiekkaharjussa ennätykset uusiksi!

    VastaaPoista
  3. Hyvä Pojat, oli varmaan taas hieno retki Elchen puolikas. Sepon aikaa en löytäny...sulta meni taas hyville lukemille jälleen kerran. Miten Seppo? Turvallista kotimatkaa teille molemmille!

    VastaaPoista
  4. terve Uuno ja muut,

    elchessä on aika raja 2.30, olivat siitä pirun tarkkoja jopa niin, että olin oman kellon mukaan menossa aikaan 2.28 eli ennätys olisi parantunut roimasti. siitä huolimatta 14 kilometrin kohdalla kylmästi ulosliputus aivan Konosen malliin, meitä oli siinä monia muitakin. ekoja liputtivat ulos jo kympin kohdalla.
    elche on tietenkin iso kaupunki ja poliisin piti saada liikenne auki, mutta vähän hätäsiä olivat.
    kokemus oli kuitenkin kaikenkaikkiaan hyvä, rata raskas ja mäkinen, omalta kohdalla kehitystä tapahtunut, kisa motivoi treenaamaan kovempaa. kyllä se siitä poco a poco, animo vengaa!

    VastaaPoista